Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Φυσικές Ιατρικές Θεραπείες” του Πανεπιστήμιου Αθηνών –ΕΚΠΑ

145

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ε.Κ.Π.Α., προσφέρει νέο πρόγραμμα επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης με τίτλο “Φυσικές Ιατρικές Θεραπείες”. Στο πρόγραμμα αυτό έχει ενταχθεί η Διεθνής Ιατρική Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής – Δ.Ι.Ε.Π.Ο., με διδακτική ενότητα με τίτλο: “Προηγμένη Ομοιοπαθητική”.

Σκοπός του προγράμματος είναι να δοθεί υπεύθυνη και τεκμηριωμένη γνώση πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ο κύκλος αυτός των μαθημάτων απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και στο ευρύτερο κοινό, με σκοπό την προσωπική και επαγγελματική βελτίωση.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο συμμετέχων αποκτά Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών – Ε.Κ.Π.Α. και 10,5 Πιστωτικές Μονάδες ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training), δεδομένου ότι το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Σύστημα επαγγελματικής και κατάρτισης.

Στο παρακάτω link υπάρχει αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών, οι προϋποθέσεις συμμετοχής σας σε αυτό, καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που είναι χρήσιμες για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας. https://elearn.elke.uoa.gr/show_programs.php…