Ζουν ανάμεσά μας… Ξεχωρίζουν για την προσφορά τους… Τιμούν την Αργολίδα!

272
Η Τζένη Μπουλμέτη και ο Κώστας Καμπόσος τιμήθηκαν με ειδικές βραβεύσεις, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου

Η Τζένη Μπουλμέτη και ο Κώστας Καμπόσος είναι Αργείοι. Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Προπονητές. Με τις επιτυχίες τους, θυμίζουν το Άργος και την Αργολίδα, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ενώ συγχρόνως διαμορφώνουν χαρακτήρες νέων ανθρώπων που μαθαίνουν να μάχονται για την επιτυχία με Ήθος και Ομαδικο πνεύμα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ

Η Τζένη Μπουλμέτη είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια του αθλητικού Συλλόγου “ΝΗΡΗΙΔΑ”, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αργολίδα. Κατοικεί στο όμορφο χωριό με την «θεϊκή» ονομασία ΗΡΑ, του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Εδώ και 5 έτη ασχολείται με το Τρίαθλο σε αγωνιστικό επίπεδο με εξαιρετικές επιδόσεις. Για το έτος 2017 είναι Πρωταθλήτρια Τριάθλου στην Ελλάδα.
Ασχολείται επίσης με την μεγαλύτερη απόσταση Τρίαθλου, συμμετέχοντας σε διοργανώσεις Ironman (4 χιλιόμετρα κολύμβηση, 180 χιλιόμετρα ποδήλατο και 42 χιλιόμετρα τρέξιμο) Κατέχει τον καλύτερο χρόνο (9ωρες 35λεπτα), για το έτος 2017, ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες.
Από φέτος είναι μέλος της προ-ολυμπιακής ομάδας Τριάθλου και τον επόμενο μήνα (Ιούνιο 2018) θα διεκδικήσει την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman συμμετέχοντας σε αγώνες που διεξάγονται στη Γαλλία.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΜΠΟΣΟ
Ο Κώστας Καμπόσος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, γεννημένος στις Λίμνες Αργολίδας. Αφιερώθηκε στον Κλασσικό αθλητισμό όπου και διακρίθηκε ως Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης στον Ακοντισμό.
Ως προπονητής ανέδειξε πολλούς αθλητές με επιτυχίες εντός κι εκτός Ελλάδας, πανελληνιονίκες στα περισσότερα αθλήματα του στίβου. Την Λένα Σταυράτη στα 600μ με, τον Κώστα Τσιοτάκη στο μήκος, τον Χρήστο Μακρή στον δίσκο, τον Τάκη Οικονόμου στα 1500μ. και την Βίκυ Κοτσοβού στον Ακοντισμό.
Να θυμίσουμε τις υψηλές διακρίσεις του Τάκη Οικονόμου στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όπως επίσης, τις πανελλήνιες και βαλκανικές νίκες της Βίκης Κιτσιβού.