ΖΑΧΑΡΙΑΣ: «Δώστε μας τη δύναμη να αγωνιστούμε ενωμένοι με πίστη στα υψηλά ιδεώδη μας και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους»

39

Ο Παναγιώτης Π. Ζαχαριάς, με δημόσια ανακοίνωσή του, εξηγεί γιατί διεκδικεί την Προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018.

Η προσπάθεια εισόδου νέων ανθρώπων σε θέσεις ευθύνης, η επανασύνδεση του κόμματος με την κοινωνία, η σύγκρουση με τα κλειστά κυκλώματα και τις προσωπικές στρατηγικές, αλλά και η διεκδίκηση πολιτικού ρόλου της Περιφερειακής κομματικής οργάνωσης, μέσω διαδραστικής σύνδεσης με την οργάνωση της Πειραιώς, είναι μερικά από τα προγραμματικά του στοιχεία.

Ο νέος επιστήμων, με πολυετή όμως κομματική παρουσία, έχοντας επίγνωση των αυξημένων αναγκών συμμετοχής σε κομματικές δράσεις εν όψει κρισίμων εκλογικών αναμετρήσεων που επέρχονται, τονίζει «Η προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε θα συνεχισθεί και την επόμενη μέρα των εκλογών αφού το κλασσικό: “την ώρα της μάχης δεν περισσεύει κανένας” είναι και αυτή την φορά σημείο αναφοράς και εκκίνησης κάθε αγωνιστικής προσπάθειας».

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. Π. ΖΑΧΑΡΙΑ

Η οριστικοποίηση των εκλογικών καταλόγων του κόμματος σε όλη την Ελλάδα σηματοδοτεί την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην προσπάθεια που κάνει η Νέα Δημοκρατία να προστατέψει την πατρίδα μας από επικίνδυνες πολιτικές και σηματοδοτεί την δραστηριοποίησή τους για ένα κόμμα ανοικτό στην κοινωνία με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το κοινό καλό.

Η προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε θα συνεχισθεί και την επόμενη μέρα των εκλογών αφού το κλασσικό: «την ώρα της μάχης δεν περισσεύει κανένας» είναι και αυτή την φορά σημείο αναφοράς και εκκίνησης κάθε αγωνιστικής προσπάθειας.

Φίλες και φίλοι, αποφάσισα μέσω της υποψηφιότητάς μου για την Προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αργολίδας να συνεχίσω να προσφέρω στο κόμμα παλεύοντας για τα ιδανικά που πεσβεύει και έχοντας βαθιά πίστη στο όραμα που έχει ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης για τη χώρα μας.

Σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές θεωρώ ότι:

  • η είσοδος νέων ανθρώπων σε θέσης ευθύνης στον κομματικό μηχανισμό είναι πλέον απαραίτητη και δεν υπάρχει περιθώριο άλλων αναβολών.
  • η αλλαγή νοοτροπίας και δράσης είναι παραπάνω από αναγκαία ώστε να υπάρξει επαναπροσέγγιση του κόμματος με την κοινωνία.
  • μπορούμε και πρέπει να δημιουργήσουμε μία οργάνωση που θα είναι πρότυπο σε όλη την Ελλάδα αφού η Αργολίδα από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα δεν έχασε ποτέ την πρωτιά στις προτιμήσεις της τοπικής κοινωνίας. Είναι η σωστή ώρα να ανταποδώσουμε την τιμή και την εμπιστοσύνη με πράξεις.
  • η Περιφέρεια μπορεί και πρέπει να μεταφέρει τα αιτήματα της κοινωνίας και των παραγωγικών τάξεων στο κόμμα και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
  • ήρθε η ώρα να συγκρουσθούμε με νοοτροπίες και πρακτικές του χθες μακριά από κλειστά κυκλώματα και προσωπικές στρατηγικές που διαιρούν και διχάζουν.

Πρέπει πρώτα από όλα και πάνω από όλα να αλλάξουμε εμείς και να δείξουμε με την στάση μας, ότι θα είμαστε συνεπείς στα όσα δηλώνουμε έχοντας ένα διαρκή ανοικτό διάλογο με την κοινωνία.

Με σεβασμό λοιπόν στην ιστορία της παράταξης αλλά και αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε μπροστά σας καλώ και σας ζητώ να μας δώσετε τη δύναμη να αγωνιστούμε ενωμένοι έχοντας πάντα πίστη στα υψηλά ιδεώδη μας και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Παναγιώτης Π. Ζαχαριάς

Υποψήφιος Πρόεδρος Νομαρχιακής Οργάνωσης Αργολίδας»