Είσαστε η βρώμα της κοινωνίας!

352
Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Είναι πολιτική ατιμία η ένταξη ενός άρθρου, που καθιερώνει το δικαίωμα των ομόφυλων ζυγαριών να γίνονται ανάδοχες οικογένειες, μέσα σε περιτύλιγμα νομοσχεδίου επίλυσης του υπαρκτού προβλήματος λειτουργίας των ορφανοτροφείων και του συστήματος υιοθεσίας.

Όλοι αυτοί, οι δήθεν προοδευτικοί, που τόσα χρόνια “το παίζουν μούγκα” και δεν αγωνίζονται για λήψη μέτρων ριζικής βελτίωσης των κακών συνθηκών ζωής των ορφανών και της ατελέσφορης διαδικασίας υιοθεσίας, βγαίνουν τώρα και καμουφλάρουν την ντροπή των ευθυνών τους πίσω από την καραμέλα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι οι ίδιοι που συναποτελούν το παρακμιακό συνονθύλευμα το οποίο, επί δέκα χρόνια, “τα δίνει όλα” για τους παράνομους εισβολείς από 140 χώρες της οικουμένης (αφού πρώτα τους βαφτίζει πρόσφυγες, διαστρέφοντας την ουσία του όρου και εκμεταλλευόμενο την άγνοια των πολιτών).

Μας λένε πως τα παιδιά, με ανάδοχες ομοφυλικές οικογένειες, θα σωθούν από την παρανομία και το πεζοδρόμιο όπου καταλήγουν οι τρόφιμοι των ορφανοτροφείων. Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Οι ομόφυλες οικογένειες, πέραν της καταλληλότητας ή μη, μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών μας άρα τι λύση θα δώσουν; Οι παρακμίες οπαδοί της παγκοσμιοποίησης το ξέρουν αυτό αλλά νομοθετούν με μοναδικό στόχο να σπάσουν τον πυρήνα του οικογενειακού πρότυπου που τους εμποδίζει να μας κάνουν όλους, άθλιους δούλους των πολυεθνικών χρηματοδοτών των ΜΚΟ που τους κατευθύνουν.

Μας λένε ακόμη πως, αν το οικογενειακό μας πρότυπο ήταν σωστό δεν θα ήμασταν όλοι με ψυχολογικά, ανασφάλειες και καταφυγή σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Αυτό και αν είναι η πλήρης αναστροφή της αλήθειας. Της αλήθειας που λέει ότι “Επειδή οι αξίες που μας επιβάλουν, με τα κόμματά τους, είναι έξω από τους νόμους της φύσης, γι’ αυτό χάνουμε την ψυχολογική μας ευστάθεια. Γιατί, οι οικογένειες μόνες τους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν και να αποτρέψουν τα αποτελέσματα από την επίδραση των προτύπων μιας διαστροφικής κοινωνίας που εσείς επιβάλλετε στα παιδιά μας”.

Μας αποδίδουν κατηγορίες για λανθασμένα πρότυπα οικογενειών που οδηγούνται σε διαζύγια με επιπτώσεις στα παιδιά. Κρύβουν όμως ότι, τα περισσότερα από αυτά τα διαζύγια είναι απόρροια αλλαγής του φυσικού αξιακού συστήματος που, αυτοί οι παρηκμασμένοι, μας επιβάλλουν, θέτοντας την αξία της προσωπικής ικανοποίησης πιο ψηλά από την αξία της οικογενειακής θυσίας προς χάρη των παιδιών.

Και δεν παραλείπουν να μας κατηγορούν για την ύπαρξη ορφανών παιδιών, μπερδεύοντας το ορφανό παιδί (που σημαίνει νεκρός γονιός) με το παιδί διαζευγμένης οικογένειας. Και που, ο νεκρός γονιός προκύπτει από δική τους ευθύνη. Από αυτούς, που έμαθαν τον κόσμο να πληρώνει για να πάρει δίπλωμα, αντί να εκπαιδεύεται σωστά στην οδήγηση με σεβασμό της ζωής του και της ζωής των άλλων. Αυτοί που υποβαθμίζουν τις συνθήκες περίθαλψης των Ελλήνων ή τους οδηγούν σε αυτοκτονίες.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, λέω σε όλους αυτούς:

«Είσαστε υποκριτές, και αντί να δώσετε αγώνα να γίνετε άνθρωποι (με την ετυμολογική έννοια του όρου) προσπαθείτε με κάθε τρόπο να μας κατεβάσετε στον βούρκο του απάνθρωπου αξιακού συστήματος που υπηρετείτε. Του ίδιου συστήματος που φέρνει στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες λαθραίους με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους μεταλλάσσει, από κυνηγούς της χίμαιρας, σε όντα που τρώνε, κατουράνε, βιάζουν, δολοφονούν …και σε λίγο θα ψηφίζουν.

Είναι πεποίθηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων ότι είσαστε η βρώμα της κοινωνία. Μιας κοινωνίας που ενώ φροντίζει να διοχετεύει σε βιολογικούς καθαρισμούς τα λήμματά της μετατρέποντάς τα σε λίπασμα και ποτιστικό νερό, αμέλησε να πάρει μέτρα και για εσάς, διαπαιδαγωγώντας καταλλήλως την αξιακά διεφθαρμένη μειοψηφία σας».

Υ.Γ. Έγραψα το άρθρο αυτό όταν έμαθα πως υπερψήφισαν το νόμο της παρακμής οι 4 βουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας

Ντόρα Μπακογιάννη (Παρά λίγο αρχηγός του κόμματος).

Νίκη Κεραμέως (Υπεύθυνη Πολιτισμού και Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας).

Όλγα Κεφαλογιάννη (τ. υπουργός Τουρισμού – Πολιτισμού).

Κατερίνα Μάρκου (Εισηγήτρια της Νέας Δημοκρατίας για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο).

Και βέβαια, η Φώφη Γεννηματά (Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ).