Δεν θα ξεμπλέξει εύκολα ο Μπουτάρης. Εις βάρος του 3 μηνύσεις για υποκίνηση βίας ή μίσους με βάση τον αντιρατσιστικό

46
Ο Βαγγέλης Γραμματικάκης συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Βαλασίδη, Αξιωματικό εα-Οικονομολόγο-Συγγραφέα και τον Φώτη Γιοβανόπουλο, έξω από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, όπου κατέθεσε μήνυση κατά του Γιάννη Μπουτάρη, με τη νομική υποστήριξη του δικηγόρου Νίκου Βασιλειάδη.
Φαήλος Κρανιδιώτης. Πρόεδρος ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Η μεγαλοθυμία των Πατριωτών και η γραφικότητα της συμπεριφοράς του, γλύτωναν μέχρι πρότινος τον Γιάννη Μπουτάρη από δικαστικές περιπέτειες. Όμως το ποτήρι ξεχείλισε και οι μηνύσεις εναντίον του ξεκίνησαν να υποβάλλονται, οδηγώντας τον «εκτός δικαστικής ασυλίας».

Το αντιπατριωτικό παραλήρημα του υποστηριζόμενου από ετερόκλητες πολιτικές δυνάμεις, ευρισκόμενες εντός και εκτός Ελλάδος, οδήγησε Πολίτες, Αιρετούς και Κόμματα να προσφύγουν σε κατά τόπους Εισαγγελείς και να υποβάλλουν Μηνυτήριες αναφορές ζητώντας να διερευνηθεί κατά πόσον με λόγια και με πράξεις διεγείρει το μίσος κατά εθνοτικών ομάδων.

 

Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος. Δημ. Σύμβουλος Πύργου

Πρώτος κατέθεσε την μήνυση ο Κρητίκαρος Βαγγέλης Γραμματικάκης (επικεφαλής των Κρητικών ιππέων στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία) , στα τέλη Φεβρουαρίου 2018. Ακολούθησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, Φαήλος Κρανιδιώτης, και την Τρίτη 29 Μαΐου καταθέτει μηνυτήριο αναφορά ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Ηλείας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΑΓΕΝΝΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ Χάρης Β. Μιχαλακόπουλος.

Και βέβαια τώρα, δεν θα μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να παρομοιάζει με απόπειρα δολοφονίας τον διωγμό του επίορκου Δημάρχου από την συγκέντρωση τιμής και μνήμης στην επέτειο της γενοκτονία των Ποντίων.