Γιατί κατάργησαν τις καταλήξεις σε Ν και τα τριτόκλητα σε Σ

285
ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ: Άνθρωποι σαν και αυτόν υπάρχουν σε όλα τα συστημικά κόμματα με αποστολή την καταστροφή της γλώσσας των Ελλήνων

Συνωμοσιολογία θα μου πείτε. Είναι πολλές οι συμπτώσεις θα σας απαντήσω. Πάντως, εγώ, με τα όσα διάβασα, έδωσα μια απάντηση στο γιατί οι αριστεροί υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης έβαλαν τα «πνευματικά» τσιράκια τους να καταργήσουν το Ν από τις καταλήξεις των λέξεών μας και το Σ από τα τριτόκλητα.

Τα στοιχεία τα αντέγραψα από την έγκριτη ιστοsελίδα aftodioikisi.gr

«Πριν από μερικά χρόνια στο Ιατρικό Περιοδικό MEDIZIN-JOURNAL στη Γερμανία, δημοσιεύτηκε μία επιστημονική εργασία, σύμφωνα με την οποίαν: «Η εκφορά του γράμματος «Ν» μεταφέρει οξυγόνο στον εγκέφαλο και ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός της τοποθέτησης του «Ν» στο μέσον ακριβώς του Αλφαβήτου – στο πρώτο Ελληνικό Αλφάβητο με τα 27 γράμματα».

Το γράμμα «Ν» διεγείρει τον εγκέφαλο θετικά και ενεργοποιεί τον άνθρωπο να σκέφτεται σωστά. Το τελικό Σίγμα ηρεμεί τον άνθρωπο. Αυτό το δέχεται και η σύγχρονη Ψυχιατρική.

Οι Αρχαίοι Έλληνες τα γνώριζαν όλα αυτά και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μόνον εμείς, οι Έλληνες, λέμε: «Τα είπα με το Νι και με το Σίγμα» και δεν λέμε με άλλα γράμματα (παρ΄ όλο που έχομε στις καταλήξεις των λέξεων και άλλα γράμματα), διότι το Νι ενεργοποιεί το μυαλό μας να σκεφθούμε σωστά και το Σίγμα ηρεμεί την ψυχή μας, αφού μιλήσουμε δημόσια ή ιδιωτικά».