Ανακοινώθηκε η διοργάνωση και φιλοξενία στο Ναύπλιον του 6ο Mediterranean Yacht Show

31
Άποψη από ψηλά "δανεισμένη" από το Facebook του Σπ. Μαρίνου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού κ. Μιχάλης Σκουλικίδης, και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος ανακοίνωσαν την φιλοξενία της διοργάνωσης του 6ου Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιον, την Άνοιξη του 2019.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της τιμητικής βραδιάς που πραγματοποιήθηκε στο ”ΦΟΥΓΑΡΟ” με αφορμή  τη λήξη του 5ου Mediterranean Yacht Show, χθες 1η Μαΐου 2018.

H συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων με τον Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού που υπήρξε αγαστή, επί 5ετία, βοήθησε ώστε να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια της τελευταίας στιγμής, όπως αποκάλυψε ο Λιμενάρχης Ναυπλίου κ. Σπύρος Μαρίνος.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, αναφερόμενος  στην ολοκλήρωση του 5ου Mediterranean Yacht Show και αναγγέλοντας την φιλοξενία του και για το 2016, δήλωσε: ”Ο Δήμος Ναυπλιέων θα είναι συνεχώς δίπλα στα μεγάλα γεγονότα όπως το σαλόνι πολυτελών σκαφών που για 5η χρονιά πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν για να έρθει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που κατατάσσει το 5ο Mediterranenan Yacht Show στη μεγαλύτερη έκθεση πολυτελών σκαφών παγκοσμίως από πλευράς συμμετοχών. Δίνουμε όλοι Ραντεβού για το 6ο το 2019”.

“Οι Ανώνυμοι”. Για μια ακόμη φορά, τα στελέχη του Λιμενικού, υπό την καθοδήγηση του Λιμενάρχη “τα έδωσαν όλα”.