Το ΠΑΜΕ προστατεύει τη Βουλή από τους αγανακτισμένους Έλληνες.

Το ΚΚΕ έχει κριθεί ως Προστατευόμενο και Διατηρητέο από όλα τα κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ότι ανήκουν στο «δημοκρατικό τόξο»

Λίγοι θυμούνται μια επίσκεψη του Γραμματέα του ΚΚΕ Θόδωρου Κουτσούμπα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, μετά από την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που προέβλεπε να τεθούν εκτός νόμου τα ολοκληρωτικής αντίληψης κόμματα που δηλώνουν ή στηρίζουν το Ναζισμό, τον Φασισμό και τον Κομμουνισμό.

Ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν πως ένα μεγάλο μέρος χωρών που συναποτελούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουν θέση εκτός νόμου τα Κομμουνιστικά Κόμματα.

Είναι η εποχή που δεν εμπιστευόντουσαν την προστασία τους στα ΜΑΤ.

Και σίγουρα, ελάχιστοι διάβασαν, άκουσαν ή έμαθαν ότι, το ΚΚΕ, δεν έχει υποβάλλει ΠΟΤΕ στον Άρειο Πάγο την προβλεπόμενη δήλωση υπακοής στο σύνταγμα.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ που εκπροσωπούνται στη Βουλή. ΟΛΑ! Δεν κάνουν όμως τίποτε άλλο από το να σιωπούν και να το προστατεύουν.

Προφανώς γιατί τους είναι «χρήσιμο κόμμα».

Α. ΛΗΘΙΝΟΣ

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Γεωργόπουλος προς Σφυρή: «Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας έχεις περιέλθει σε προεκλογικό πανικό και σε πήρε η πολιτική κατρακύλα»

Μύγα στο σπαθί του δείχνει πως δεν θα σηκώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης ...