Λεωνίδας Κουτσογιάννης: Ο πρώτος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα

Το Κίνημα Αλλαγής επιχειρεί να προσεγγίσει την κοινωνία

Το Κίνημα Αλλαγής, που προήλθε από την συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, των Κινήσεων Πολιτών και του Ποταμιού, προχωρά στην ενοποίηση των οργάνων του στην βάση.

Στην Αργολίδα, η Νομαρχιακή Επιτροπή τον Κινήματος Αλλαγής, με σύνοδο των 11 εκ των 15 μελών της προχώρησε στην εκλογή ως Γραμματέως της Ν.Ε., του γνωστού Οικονομολόγου Λεωνίδα Κουτσογιάννη, μέχρι χθες Γραμματέως του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών/

Όπως ανακοινώθηκε, σε επόμενη συνεδρίαση, η οποία θα προγραμματιστεί από τον Γραμματέα, θα οριστούν οι υπεύθυνοι τομέων της Ν.Ε του Κινήματος για την Αργολίδα.

Ο Λεωνίδας Κουτσογιάννης, στην πρώτη του δήλωση, ζήτησε “…την συμμετοχή των πολιτών στην νέα μας προσπάθεια για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της κοινωνίας” και χαρακτηρίζοντας τους πολίτες ως καθοριστικό παράγοντα, τους απεύθυνε την έκκληση “Μην μείνεις θεατής, ένωσε την φωνή σου με τη δική μας”.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Γεωργόπουλος προς Σφυρή: «Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας έχεις περιέλθει σε προεκλογικό πανικό και σε πήρε η πολιτική κατρακύλα»

Μύγα στο σπαθί του δείχνει πως δεν θα σηκώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης ...