Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου γίνεται γνωστός και εκτός Ελλάδος. Πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου για αδελφοποίηση του με το Μαραθώνιο του Xiamen

Την αδελφοποίηση του Μαραθωνίου Ναυπλίου με τον Μαραθώνιο του Xiamen  στην Κίνα πρότεινε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος στον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Xiaoli Zou κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, στο πλαίσιο του 1ου MARATHON FORUM, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μαραθώνα, την Παρασκευή 25 Απριλίου 2018, με κεντρικό θέμα την «Προώθηση Του Αθλητικού Ιδεώδους».

Το 1ο MARATHON FORUM αποτελεί μία παγκόσμια πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαραθώνος, Ηλία Ψηνάκη και του Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Xiaoli Zou, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη  των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που παρέχονται μέσα από τα δρώμενα του Μαραθωνίου.

Το Φόρουμ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, του Υπουργείου Εξωτερικών και του υπουργείου Αθλητισμού.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Το σύστημα φοβάται τον Έλληνα… (Γραμμένο με αφορμή τα όσα λέγονται για την 28η Οκτωβρίου 1940)

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Η 28η Οκτωβρίου, ρίζωσε στην ψυχή του λαού. Γιορτάζεται από ...