Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς- Φαρισαῖοι και “δημοκράτες” ὑποκριταί

47

γράφει o Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος

Τελικά σε αυτή τη χώρα δε θα πλήξουμε ποτέ! Ζούμε στη χώρα της μισής αλήθειας, του άσπρου που γίνεται μαύρο, του ΟΧΙ από το λεγόμενο “κυρίαρχο λαό” που γίνεται ΝΑΙ και της λεγόμενης “ηγεμονίας” και “αλάθητου” της αριστεράς και τέλος δυστυχώς των μετρίων σε ιδεολογία κομμάτων-φορέων, που συνεχώς πέφτουν στη παγίδα της. Εάν υφίσταται φυσικά πλέον ιδεολογία σε κόμματα κλπ.

Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Όλοι αυτοί που κοιτούσαν τα συννεφάκια, εάν θα βρέξει ή όχι, όταν ο προκλητικός αυτός τύπος δήλωνε “Χέστηκα εάν ο Κεμάλ σκότωνε Έλληνες”, ξαφνικά ξύπνησαν και έγιναν ενεργοί πολίτες, καταδικάζοντας ομαδικά, μέσα από τα συστημικά ΜΜΕ που ελέγχουν εδώ και δεκαετίες, τους Πόντιους που αγανάκτησαν στη θέα του υβριστή 353.000 σφαγιασθέντων προγόνων τους. Η ύβρις νεκρών (εκτός ότι διώκεται από τον Π.Κ κεφ.154) πέρασε στα ψιλά.

Πριν λοιπόν συνεχίσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου, απαντήστε στον εαυτό σας, τι θα κάνατε εάν στο μνημόσυνο του δικού σας ανθρώπου, ερχόταν να παρουσιαστεί ο υβριστής του νεκρού!
Επίσης, οι ίδιοι κύκλοι στοχοποίησαν, για ένα σχόλιό του το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημ.Καμπόσο. (Το σχόλιο διαγράφηκε -επεξηγήθηκε γραπτώς και με βίντεο, άσχετα εάν συμφωνώ εγώ ή όχι με αυτή τη κίνηση απολογίας στους κατ επιλογή “ευαίσθητους” ή “δημοκράτες”). Η στοχοποίησή του είναι εύκολο να εξηγηθεί για αυτούς που ξέρουν! Χαλάει τη “μανέστρα” σε πολλά.

α) Με την περήφανη και αμετακίνητη Εθνική του στάση για τη Μακεδονία,
β) Γιατί φέρνει επενδύσεις εκατομμυρίων στο Δήμο του, την ώρα που η Αριστερά (!) μετατρέπει τη χώρα σε Σοβιέτ,
γ) Επειδή χαλάει τα σχέδια του Φαραωνικού εργοστάσιου απορριμμάτων. Mε 29 ευρώ, η λύση του Δήμου, με 150!! της “επένδυσης” που προωθεί το σύστημα των μεγαλοεργολάβων-νταβατζήδων της χώρας μας, που πλέον είναι αγκαλιά με την αριστερή (!!) Κυβέρνηση.

 

Λοιπόν παλικάρια. Η Δημοκρατία δεν είναι επάγγελμα.
Όταν ομαδικά καταδικάσετε αυτούς που

α) ευθύνονται για τις 15.000 αυτοκτονίες των μνημονίων

β) για τις 500.000 αυτοεξόριστων Ελλήνων

γ) το άγριο ξυλοδαρμό του Χατζηγάκη

δ) του Λοβέρδου στο Ίλιον

ε) του Νταλάρα (!!)

στ) του Τζήμερου

ζ) του καθηγητή Συρίγου (που τον στοχοποίησαν και με αφίσες) και άλλων καθηγητών που απειλούνται καθημερινά από τις “συνιστώσες” (τους χτίζουν με τούβλα μέσα στα γραφεία)

η) τον Πάγκαλο, τον Αντώναρο, τον Πεταλωτή, τον Παπανδρέου και δεκάδες άλλες πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς όλων των αποχρώσεων που δεν σας αρέσει η γνώμη τους

θ) του Τέλλογλου, του Μπογδάνου και άλλων άγρια ξυλοδαρμένων και δολοφονημένων δημοσιογράφων

ι) των “παρεμβάσεων” του κάθε Ρουβίκωνα και των υμνητών τους Κυβερνητικών και μη στελεχών κλπ (μη γράφω 2 ημέρες) ια) τους Φίληδες και Ρεπούσηδες…

ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ, λοιπόν, ελάτε να συζητήσουμε σοβαρά περί ευαισθησίας-δημοκρατίας κλπ συναισθημάτων και επιλογών.
Η αλά καρτ συνταγματική σας νομιμότητα και η επιλεκτική σας ευαισθησία, σας κατατάσσει στη σφαίρα των γραφικών-επικίνδυνων και όχι των λογικών-αντικειμενικών έμβιων όντων.
Υ.Γ.1: Ο Πόντος ζει, Η Ρωμανία κι αν πέρασεν ανθεί και φέρει κι άλλον
Υ.Γ.2: Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Κανένας συμβιβασμός.
Υ.Γ.3:  Οι υβριστές νεκρών σε καμία περίπτωση στην Αρχαία Ελλάδα, αλλά και τώρα σε όλο το πλανήτη δεν αντιμετωπίζονται με επιείκεια.

* Ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος

είναι Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Ηλείας