Θερινό Τουρνουά Σκάκι στο Ναύπλιον

Σκακιστικό τουρνουά, που αφορά Μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων αλλά και Ενήλικες θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, στον Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού ΦΟΥΓΑΡΟ.

Διοργανωτής είναι η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου και πραγματοποιείται με την συνεργασία της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με Rapid Ελβετικό σύστημα τουλάχιστον 5 γύρων με χρόνο σκέψης 10’+5” ανά κίνηση για παίκτες με ή χωρίς δελτίο αθλητή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως και το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, στο τηλέφωνο 6972991799 (Ανέστης Μιχαηλίδης) και στο  email: [email protected]

Τα σχετικά Παράβολα είναι 5 ευρώ για κάθε ενήλικα αθλητή και 3 ευρώ για κάθε αθλητή-παιδί. Προκαταβάλλονται μέσα σε χρονικό εύρος μίας ώρας  νωρίτερα από την ώρα έναρξης των τουρνουά

Να θυμίσουμε ότι, Πρόεδρος της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου είναι η Σταυρούλα Μάλλιου και Γεν. Γραμματέας η Γεωργία Παναγοπούλου.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Φίμωσαν τους τοπικούς εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και έφεραν ένα Αθηναίο για υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας

Η “Χρυσή Αυγή”, αποφάσισε να αναγγείλει τον υποψήφιό της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την ...