Η αυριανή Ελλάς ανήκει σε μας

Θα σας άρεσε ένας τέτοιος Ηγέτης;

Υπάρχουν, λένε, πολλά μοντέλα ηγεσίας. Εγώ πιστεύω πως, το πρότυπο που ταιριάζει στον Έλληνα, πρέπει να υπακούει σε τρεις απλές αρχές
Δεν θα καταγραφείς ποτέ σου ως Ηγέτης, αν πρώτα δεν υπάρξεις υπηρέτης και συναγωνιστής όλων εκείνων, των ξεχωριστών, που ζήτησες να γίνουν σύντροφοί σου στον κοινό αγώνα.
Δεν θα σε αποδεχθούν ποτέ τους σαν Ηγέτη, αν δεν σε νιώσουν, βαθειά μεσ’ την ψυχή τους, να παλεύεις γι’ αυτούς και για όσα πιστεύουν.
Δεν θα νιώσεις ποτέ το μεγαλείο της Ηγεσίας, αν δεν την ασκήσεις, με συντροφικότητα, ανιδιοτέλεια και απολυτότητα, στην χωρίς τέλος πορεία υπηρέτησης του κοινού σκοπού.
Και ας μην ξεχνάμε, ο Ηγέτης γεννιέται …δεν κατασκευάζεται …ούτε εκλέγεται. Και γεννιέται στις ώρες της παρακμής, για να καθοδηγήσει τους συναγωνιστές του …αντίθετα στο ρεύμα.

Π.Ι.Δ.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Βελόπουλος και Κρανιδιώτης κατέληξαν σε απόφαση κοινής εκλογικής πλατφόρμας με στόχο τις Ευρωεκλογές και Εθνικές εκλογές

Χωρίς την προηγούμενη έγκριση των συλλογικών τους οργάνων, οι κ.κ. Βελόπουλος και Κρανιδιώτης συμφώνησαν και ...