Η Περιφέρεια πληρώνει αποκαταστάσεις χωματερών στην Ερμιονίδα και, “ως δια μαγείας”, εμφανίζονται καινούργιες

77
Γιάννης Γεωργόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας

Κυριακή βράδυ, 27 Μαΐου 2018, η Δημοτική Παράταξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ, έφερε στο φως την δημιουργία “στη ζούλα” χώρων εναπόθεσης μπάζων και βαρέως τύπου αστικών απορριμμάτων, στο νταμάρι πίσω από τα τ. “Μακεδονικά Κλωστήρια”.

Απέφυγε να είναι επιθετική προς την Δημοτική Αρχή Σφυρή, αποδίδοντάς της πρόθεση δημιουργίας “κρυφών χωματερών” και παρουσίασε σειρά φωτογραφιών με αναφορά στην τοποθεσία και με διατύπωση δύο ερωτημάτων:

** Πετάχτηκαν εκεί από κάποιον ασυνείδητο ιδιώτη;

** Είναι σε γνώση της Δημοτικής Αρχής;

Έκλεισε δε, την ανακοίνωσή της με το υποθετικό ερώτημα

** Μήπως η Δημοτική Αρχή στήνει μια καινούργια χωματερή… Περιμένουμε απάντηση…

Η απάντηση δόθηκε προσωπικά από τον Δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή, στην σελίδα του στο facebook και ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, έως υβριστική. Εκφράσεις όπως «Πρέπει να ντρέπεστε» ή «έχετε το θράσος». Έχοντας χάσει προφανώς την ψυχραιμία του ενέπλεξε και τους δικούς του συμβούλους που προήλθαν από την παράταξη του τ. Δημάρχου Δημ. Καμιζή, γράφοντας «… οι χωματερές που εσείς υποψήφιοι της ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και της Δημοτικής Αρχής Καμιζή – Λάμπρου δημιουργήσατε». Και σαν επίλογο κράτησε το πιο απίστευτο « …μόνο θράσσος έχετε, τίποτα άλλο, αναξιόπιστα και αναποτελεσματικά ανθρωπάκια».

Όπως ήταν επόμενο, η ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ επανήλθε και με ανακοίνωσή της αναφέρεται σε παραλήρημα του Δημάρχου Ερμιονίδας, τον ξαναρωτά αν «δημιουργείς καινούργια χωματερή στο νταμάρι της αυλώνας», τον κατηγορεί ότι «  Έχεις δημιουργήσει από την αρχή της θητείας σου, σε ολόκληρη την απομακρυσμένη ύπαιθρο της Ερμιονίδας μικρές διάσπαρτες χωματερές (βλέπε παλαιός δρόμος προς Λουκαΐτη)» και καταλήγει «Το παραλήρημά σου και η προσφιλής σου τακτική του αποπροσανατολισμού με παρελθοντολογικές προεκτάσεις δεν πείθουν πλέον κανέναν. Είσαι 4 χρόνια δήμαρχος. Δώσε απαντήσεις στους Δημότες, όπως οφείλεις. Ασχολήσου με τα προβλήματα του Δήμου και μην καταναλώνεις τη σκέψη στο πως θα παραπλανάς».

 

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ;

«ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΧΥΜΑ ΣΑΝ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ !

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΛΩΣΤΗΡΙΟ ΛΑΝΑΡΑ

ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΙΔΙΩΤΗ ;

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ;

ΜΗΠΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…..»

 

Δημήτρης Σφυρής. Δήμαρχος Ερμιονίδας

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜ. ΣΦΥΡΗ

«Ας είστε καλά όλοι που προστατεύετε την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Έχετε θράσος της ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΜΙΖΗ -ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ

Πρέπει να ντρέπεστε

Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν κλείσαμε τα μικρόφωνα “ευαίσθητοι” εθελοτυφλωμένοι” και δημιουργοί των χωματερών πολεμάτε ακόμα και σήμερα το έργο καθαριότητας.

“Κάποιοι”

αυτούς που πολεμανε το περιβάλλον καλή ώρα τους λένε εχθρούς της γης

Εγώ θα έλεγα πολέμιους της Υγείας του λαού !!!!! Αν ακούσατε μέσα στο συμβούλιο όταν πληροφόρησα ότι με δυο εργάτες καθαριότητας μαζεύονται τα σκουπίδια και τέσσερις οδηγούς για 10 οχήματα δεν βάλατε το χέρι στην τσέπη που βάζουν κάποιοι αιρετοί. Γιατί βάνδαλοι της Δημόσιας Υγείας;;;;

ΜΟΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ»

 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Δήμαρχε ηρέμησε και συγκρατήσου!

  1. Η προσφιλής σου τακτική της επιθετικής άμυνας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τα περί έλλειψης προσωπικού και άλλες φτηνές δικαιολογίες για τα οποία είσαι υπεύθυνος αφού η έλλειψη συντονισμού και η ολιγωρία σου δημιούργησε και αυτό το πρόβλημα, δεν είναι το θέμα μας. Είσαι εκτός θέματος.
  2. Για την αποκατάσταση της χωματερής στα Δίδυμα πολύ καλά γνωρίζουν οι δημότες ότι είμαστε υπέρ και παραδώσαμε και εμπεριστατωμένη μελέτη στην περιφέρεια. Στο κουκούλωμα που έγινε είμαστε αντίθετοι και το οποίο αποδέχτηκες και είσαι συνυπεύθυνος. Όπως είσαι και κύριος υπεύθυνος για την αποδοχή τοποθέτησης δεματοποιητή και την πληρωμή εκατομμυρίων ευρώ των δημοτών τα οποία θάφτηκαν μαζί με τα σκουπίδια. Αυτά όμως είναι δουλειά της δικαιοσύνης.
  3. Τις λεκτικές τρακατρούκες άφησέ τις για εκεί που ακόμη σε πιστεύουν και απάντησε στους δημότες επίσημα και ξεκάθαρα. Δημιουργείς καινούργια χωματερή στο νταμάρι της αυλώνας ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Έχεις δημιουργήσει από την αρχή της θητείας σου, σε ολόκληρη την απομακρυσμένη ύπαιθρο της Ερμιονίδας μικρές διάσπαρτες χωματερές (βλέπε παλαιός δρόμος προς Λουκαΐτη) ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Το παραλήρημά σου και η προσφιλής σου τακτική του αποπροσανατολισμού με παρελθοντολογικές προεκτάσεις δεν πείθουν πλέον κανέναν. Είσαι 4 χρόνια δήμαρχος. Δώσε απαντήσεις στους Δημότες, όπως οφείλεις. Ασχολήσου με τα προβλήματα του Δήμου και μην καταναλώνεις τη σκέψη στο πως θα παραπλανάς.