Η κατάληψη απέδωσε υποσχέσεις εκ μέρους του Τάσου Χειβιδόπουλου

Απλήρωτοι οι υπαλλήλοι και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Στάση εργασίας για οφειλόμενες αποδοχές

Έκλεισαν τους υπολογιστές, εγκατέλειψαν τα γραφεία τους και προχώρησαν σε προειδοποιητική στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας. Το κοινό δεν εξυπηρετήθηκε και το γραφείο του αντινομάρχη Τάσου Χειβιδόπουλου κατελήφθη από απλήρωτους υπαλλήλους που ζητούσαν τα οφειλόμενα.

Η ολιγόωρη κατάληψη της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας έγινε χθες Πέμπτη, 24 Μαϊου 2018 το μεσημέρι, από τους υπαλλήλους που διεκδικούσαν την καταβολή των εκτός έδρας αποδοχών τους. Πρόκειται για αποδοχές 3 έως και 6 μηνών που οφείλονται από την Περιφέρεια για εκτός έδρας εργασίες σε χώρους όπου συνήθως μεταβαίνουν με δικά τους έξοδα και χρήση του δικού του αυτοκινήτου.

Η διαμαρτυρία έγινε οργανωμένα και ταυτόχρονα από τους υπαλλήλους όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα κατά τόπους κτίρια, για τον ίδιο λόγο.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Άδοντας και Ψάλλοντας το θαύμα των Χριστουγέννων

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ...