Ο Βορίδης έρχεται στο Ναύπλιον με στόχο την μεγιστοποίηση της συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και τον εντοπισμό υποψηφίων

106
Ο Μάκης Βορίδης σε πρόσφατη παρουσία του στο Ναύπλιον
Η δικηγόρος Ελένη Αποστολοπούλου, ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ανταποκρίθηκε στις ελπίδες του κόμματος

Η επίσκεψη του κορυφαίου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, αύριο το απόγευμα στο Ναύπλιον (Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ 19.00), γίνεται με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου για την ανάδειξη Επιτροπών των τεσσάρων ΔΗΜ.ΤΟ και της Νομαρχιακής Οργάνωσης στην Αργολίδα.

Ο τ. υπουργός και νυν βουλευτής θα μιλήσει προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας την ανάγκη μαζικής συμμετοχής στην διαδικασία αλλά και εκλογής των καταλληλότερων που να μπορούν να ανταποκριθούν στις τριπλές εκλογές που θα διενεργηθούν εντός της θητείας των νέων Οργάνων Διοίκησης (Ευρωεκλογές, Αυτοδιοικητικές εκλογές και Κοινοβουλευτικές εκλογές).

Να θυμίσουμε ότι, ο Μάκης Βορίδης έχει ορισθεί από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ως Τομεάρχης Πελοπόννησου, με αρμοδιότητα να καταθέσει και προτάσεις για τα πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, τόσο στις δημοτικές όσο και στις εθνικές εκλογές.

Πρώτη αποστολή των νέων κομματικών τοπικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η καταγραφή των Τοπικών Αναπτυξιακών προτεραιοτήτων που θα συμπεριληφθούν στο κεντρικό πρόγραμμα του κόμματος, μέσω θεματικών συνδιασκέψεων.

Όπως είχε δηλώσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, «Είναι πολύ σημαντικό, εντός του 2018, να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα τοπικών προτεραιοτήτων, που θα υποστηρίξουν τον κεντρικό προγραμματικό μας λόγο. Αλλά και να εντοπίσουμε τους κατάλληλους πρεσβευτές αυτού του προγράμματος σε επίπεδο Περιφέρειας και Δήμου».

Η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευτεί ότι, εφόσον οι εθνικές εκλογές γίνουν εντός του 2018 και είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν μαζί με τις ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2019.