Θέλετε να μάθετε ποιοι βοήθησαν σημαντικά για τον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου;

53
Ευέλπιδες μεταφέρουν την φλόγα των αγώνων

Περισσότεροι από 600, Ναυπλιείς και μη, βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί με τόση μεγάλη επιτυχία το μαζικότερο αθλητικό δρώμενο της Πελοποννήσου (και 3ο πανελλαδικά), ο 5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί πολύ για την σημαντική συμβολή τους όσους βοήθησαν για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή του.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστεί:

  • την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, την Τροχαία Ναυπλίου, το Λιμενικό Σώμα, το ΚΕΜΧ Ναυπλίου και 747ΕΤΜΧ Λουτρακείου, την Πυροσβεστική και το Νοσοκομείο Ναυπλίου.
  • Την Εκπαιδευτική κοινότητα και ιδιαίτερα την Δ/νση Δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για την σχεδόν συνολική συμμετοχή των Μαθητών της Αργολίδας στην αθλητική γιορτής.
  • Τον Εμπορικό Σύλλογο και τις επαγγελματικές τάξεις, τους Συλλόγους Ξενοδόχων.
  • Τους Δημότες που αγκάλιασαν την μεγάλη αθλητική γιορτή με την καθολική παρουσία τους.
  • Το προσωπικό του Δήμου, του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, όλους τους πολιτιστικούς και Εθελοντικούς συλλόγους του Δήμου για την υποστήριξη των αγωνιστικών εκδηλώσεων φορείς, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, τους Κριτές, την ΦΙΛΜΑ, την V-STROM, τους Σαμαρείτες και Νοσηλευτές του ΕΕΣ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και όλους τους ατομικούς Εθελοντές.

Επίσης ευχαριστεί για την ευγενική υποστήριξή τους στην διοργάνωση την Αρχαιολογική Υπηρεσία Αργολίδας και το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Οργανωτική Επιτροπή αναφέρει και ευχαριστεί τους Χορηγούς και προμηθευτές της δράσης.

Μεγάλοι χορηγοί του 5ου Μαραθωνίου του Ναυπλίου ήταν: η New Balance, το ΦΟΥΓΑΡΟ και η Οικογένεια Χριστοδούλου.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν: το Ι.ΚΤΕΟ Αργολίδας- AUTOVISION, AMALIA HOTEL, AMSTEL Free, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Dole, HIGH5

Προμηθευτές ήταν:, Tottis ΠΟΙΟΤΗΣ, ΚΤΕΛ Αργολίδας, Σύλλογος Καταλυμάτων Ξένιος Δίας, Ξένον – 3sixty, SKODA Ηλιόπουλος, ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. , MIDEA FRUIT, ΗΛΙΟΣ Βιομηχανία Ζυμαρικών και το Pharm 24.gr.

Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν οι: Nova, ΕΡΤ3, ΕΡΤ Περιφέρεια, STAR TV, TV BEST, ΕΡΑ σπορ, Sport24, GTP, Running News, Discover Nafplio καθώς και οι Τοπικοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί Sfera, Star, ΣΚΑΙ Αργολίδας και DRi Fm.

Η ανακοίνωση καταλήγει:

«Συμμετείχαν όλοι στην μεγάλη γιορτή!!!

Καλή συνάντηση στον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου στις 3 Μαρτίου του 2019».