Η άγνωστη παρέμβαση του Καμπόσου που βοήθησε να σωθεί ο Παναργειακός από τον υποβιβασμό

60

Ναι είναι αλήθεια, η παρέμβαση του Δημήτρη Καμπόσου, την ύστατη ώρα, είχε σαν αποτέλεσμα ο Παναργειακός να παραμείνει στην κατηγορία.

Είναι γνωστό πως ο Καμπόσος και στρατηγική χαράζει και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Είναι επίσης γνωστό το ενδιαφέρον του για τον Παναργειακό. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι η άριστη προσωπική σχέση του με τον Πρόεδρο του Ερμή Κιβερίου, Αντώνη Λυμπέρη.

Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η ήττα του Παναργειακού από την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας έκανε πολλούς να πουν πως «τα πάντα είχαν χαθεί» και ο Παναργειακός θα έπεφτε κατηγορία. Η νίκη όμως του Ερμή Κιβερίου επί του Διαγόρα (που ζητούσε μανιωδώς τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία) άλλαξε το σκηνικό.

Το Κιβέρι δεν είχε κανένα λόγο «να σκιστεί για τη νίκη» επί της ομάδας της Αγίας Παρασκευής Λέσβου. Δυστυχώς είχε ήδη πέσει από την κατηγορία και επομένως ο αγώνας δεν είχε για την ομάδα καμία βαθμολογική σημασία. Ίσως γι αυτό και τις τελευταίες ημέρες οι φήμες πως «διακινούνται πολλά λεφτά» έδιναν και έπαιρναν. Φήμες που το Κιβέρι διέψευσε εμπράκτως και έπεσε ηρωικά, με νίκη, χαρίζοντας συγχρόνως την παραμονή στην κατηγορία στον Παναργειακό.

Πριν από τη νίκη της ομάδας, νίκη που οι παίκτες του Κιβερίου με παραίνεση της διοίκησης κυνήγησαν σκληρά, μεσολάβησε (χθες Σάββατο) μια 2ωρη συνάντηση του Δημήτρη Καμπόσου με τον Αντώνη Λυμπέρη. Θέμα της συζήτησης η ανάγκη νίκης του Ερμή επί του Διαγόρα.

Όπως πάντα, πριν από κάθε αγώνα, ο Πρόεδρος μίλησε στους παίκτες του. Τους μετέφερε την ανάγκη να παίξουν με ψυχή λέγοντας πως κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από μια νίκη δεν τους ταιριάζει.

Ο Ερμής Κιβερίου νίκησε και έφυγε από την κατηγορία με το κεφάλι ψηλά.

Ο Παναργειακός και οι φίλαθλοί του γνωρίζουν ότι χρωστάνε την παραμονή στην κατηγορία, στους παίκτες και την διοίκηση του Ερμή. Και για τους υποψιασμένους, και στην συζήτηση του Καμπόσου με τον Λυμπέρη.

Ο Παναργειακός σώθηκε. Χρωστάει όμως μια καλύτερη πορεία για την επόμενη χρονιά. Την χρωστάει στον Λυμπέρη, στον Ερμή, στους Αργείους και…. στον Καμπόσο.

ΠΗΓΗ: https://argospress.blogspot.gr/2018/04/blog-post_95.html#more