Είσαστε η ντροπή του ιδεολογικού χώρου που λέτε ότι εκπροσωπείτε

34

του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Για πέστε μου ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, πολιτικοί απατεώνες, που γεμίζετε το μυαλό των ψηφοφόρων σας με μηνύματα ανθρωπισμού και ειρήνης, που ενεργοποιείτε τα πληρωμένα εργαλεία σας (ΜΜΕ και ΜΚΟ) για να επιτίθενται και να βρίζουν κάθε Έλληνα που αγωνίζεται για το αυτονόητο της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της προστασίας της ιστορίας μας, γιατί δε μιλάτε τώρα που ετοιμάζουν και το διακηρύσσουν, εν ψυχρώ επίθεση κατά της Συρίας;

Σφυρίζετε αδιάφορα, γιατί οι εντολοδόχοι σας, οι διάφοροι Σόρος και άλλοι εμπνευστές της απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης, σας είπαν «να βγάλετε το σκασμό».

Το κόμμα σας μιμείται τον Σημίτη και τους ξεπουλημένους υπουργούς του που στήριξαν τους βομβαρδισμούς της Σερβίας και τον διαμοιρασμό των υποδομών της κατεστραμμένης χώρας στις εταιρείες των εισβολέων.

Το κόμμα σας μιμείται τους Νεοδημοκράτες που έστειλαν τον Ελληνικό στρατό σε δήθεν ειρηνιστικές αποστολές στην Μέση Ανατολή, στις θάλασσες της Λιβύης, στα βόρεια Βαλκάνια και στο μακρινό Αφγανιστάν.

Πληρωμένοι μισθοφόροι, πουλημένα ιδεολογικά τομάρια και άθλιοι νταβατζήδες ιδεολόγων οπαδών, σας μετατρέπουν σε σιωπηλούς ακόλουθους εγκλημάτων κατά της Ειρήνης, των Ανθρώπων, της Ελλάδος και του Ελληνισμού, χωρίς να βγάζετε «κιχ».

Κανένας σας δεν μιλάει. Κανένας σας δεν διαμαρτύρεται. Κανένας σας δεν αντιδρά. Κανείς σας δεν παραιτείται! Ίδια σκατά είσαστε και σεις, σαν και τους εξωνημένους αρχηγούς σας, τοπικούς και υπερτοπικούς.

Είσαστε η ντροπή του ιδεολογικού χώρου που λέτε ότι εκπροσωπείτε.

Όλοι! Όλοι όσοι δεν μιλάτε! Όλοι χωρίς καμία εξαίρεση!

Είσαστε συνεχιστές της Δαμανάκη, του Κουβέλη και των συν αυτώ…

Είσαστε η σαπίλα της κοινωνίας και της πολιτικής.