Άλλο ένα αθώο θύμα- ως πότε θα θρηνούμε;

45
Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

γράφει η Θέκλα Μεταξά

Ερευνήτρια -Αστρολόγος

Πριν λίγες μέρες, θρηνήσαμε ακόμα ένα θύμα, ένα νέο άνθρωπο, που έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή, την ώρα που εκτελούσε το καθήκον του προς την πατρίδα. Αναφέρομαι στο Γιώργο Μπαλταδώρο, τον άξιο κυβερνήτη ΜΙΡΑΖ-5, με τη μεγάλη πείρα στις πτήσεις και τη μεγάλη καρδιά, γεμάτη από πατριωτισμό και αυτοθυσία.

Η Αστρολογία δεν λέει ποτέ ψέματα, και επειδή οι πλανήτες και τα αστέρια δεν προκαλούν κάτι, αλλά καθρεφτίζουν αυτό που συνέβη ή συμβαίνει τώρα ή θα συμβεί στο μέλλον, είπα να ρίξω μια ματιά, να δω τι ακριβώς έγινε στις 12.15 μ.μ. βορειοανατολικά της Σκύρου, στις 12 Απριλίου του 2018, και χάσαμε άδικα ένα ακόμα γενναίο μαχητή της πατρίδας μας.

Λοιπόν, λίγα θα σας πω, και ίσως πολλά να καταλάβετε. Ο Άρης που εκείνη τη στιγμή ήταν δείκτης της κάθε είδους εξουσίας, είχε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο, που ήταν δείκτης των ανοιχτών εχθρών. Αμοιβαία υποδοχή σημαίνει ….συμφωνία, αποδοχή, συναίνεση.

Ανέτειλε το ζώδιο του Καρκίνου, που συμβολίζει το συμβάν. Νερό. Υδάτινο ζώδιο. Το κυβερνάει η Σελήνη, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο ζώδιο των Ιχθύων, πάλι νερό. Τα συντρίμμια του ΜΙΡΑΖ-5 βρέθηκαν στη θάλασσα. Έχουμε 4 πλανήτες σε γήινα ζώδια, Πλούτωνα, Άρη, Κρόνο και Αφροδίτη. Και μάλιστα στο ζώδιο του Αιγόκερου, που συνδέεται με την αυστηρότητα, τη στέρηση και τη συντήρηση. Ο Πλούτων χτυπούσε με τετράγωνο τον Ήλιο, και όλοι γνωρίζουμε καλά τι συμβολίζει ο Πλούτων. Είναι πολλά αυτά που μπορώ να γράψω, αλλά θα βαρεθείτε να διαβάζετε. Θα αναφέρω μόνο μερικά αστέρια που βρίσκονταν σε καίρια σημεία εκείνη τη στιγμή, που το ΜΙΡΑΖ χάθηκε από τα ραντάρ.

# FACIES, αστέρι που προκαλεί τύφλωση, αρρώστιες, ατυχήματα και βίαιο θάνατο.

# MANUBRIUM  προκαλεί επίσης τύφλωση, εκκρήξεις, φωτιά, και συμβολίζει ηρωισμό, κουράγιο και απείθεια.

# ALBALI, κίνδυνος, καταδίωξη και θάνατος.

# BIHAM, κακή εκτίμηση.

Ο πιλότος μας ήταν άριστος, από τους καλύτερους. Κάποιοι φρόντισαν να δημιουργήσουν συνθήκες παραπλάνησης, υπάρχουν τρόποι να το πετύχουν. Τύφλωση, μεταφορικά και ίσως και κυριολεκτικά, ατύχημα δήθεν, βίαιος θάνατος.

Έχουμε στις φυλακές της Τουρκίας δυο αιχμαλώτους που κρατούνται άδικα και χωρίς λόγο. Καμία εξέλιξη. Είχαμε στο παρελθόν κι άλλα αθώα θύματα. Καμία διαμαρτυρία. Έχουμε άλλο ένα αθώο θύμα. Θα ξεχαστεί κι αυτός, όπως τόσοι άλλοι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να αποδώσουν το «ατύχημα» σε ανθρώπινο λάθος, ψυχολογική πίεση, βέρτιγκο, και διάφορα άλλα. Η Αστρολογία όμως δείχνει καθαρά πως ήταν ένα οργανωμένο και καλά μελετημένο «δυστύχημα».

Δίνω ιδιαίτερη σημασία στον αστέρα ALBALI που ανήκει στον αστερισμό του Υδροχόου. Φυσικά, ούτε ο αστέρας, ούτε ο αστερισμός ευθύνονται για το «δυστύχημα». Εξ άλλου, ο Υδροχόος συμβολίζει το πέρασμα της ανθρωπότητας σε μια νέα αστρολογική εποχή, όπου το πνεύμα θα κυριαρχεί και θα υπάρχει μια ανανέωση ιδεών. Ο αστερισμός στη μυθολογία μας συνδέεται με τον Δευκαλίωνα, τον άνθρωπο που επέζησε ενός φοβερού κατακλυσμού, και ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του Πύρρα, και με τη βοήθεια του Δία, δημιούργησαν ένα νέο γένος ανθρώπων, καλύτερων και ηθικότερων. Ένα τέτοιο γένος ελπίζουμε να δημιουργηθεί εκ νέου, χωρίς αδιευκρίνιστα «δυστυχήματα» και αθώα θύματα,  με την είσοδό μας στην Υδροχοϊκή εποχή.