Σαρρής: «Θα είμαι υποψήφιος για την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ Άργους. Αν ο Σπύρος Διολίτσης κατέβει αποσύρομαι και τον στηρίζω”

59
Ανδρέας Σαρρής

Ο Γραμματέας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Άργους Ανδρέας Σαρρής δήλωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της μεγαλύτερης κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην Αργολίδα.

Η υποψηφιότητά θα τεθεί σε ισχύ,  όπως ο ίδιος δηλώνει, υπό την προϋπόθεση ότι ο σημερινός Πρόεδρος Σπύρος Διολίτσης (τον οποίο χαρακτηρίζει ως φίλο και συναγωνιστή) δεν θα θελήσει να διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ Άργους.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Σαρρής έχει συνεχείς, μη κολακευτικές αναφορές (χωρίς όμως να τον κατονομάζει) στον έτερο υποψήφιο Χρήστο Μπονταΐτη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΡΡΗ 

«Σε συνέχεια παλαιότερης ανάρτησης μου για τις εσωκομματικές εκλογές της παράταξης που ανήκω λέω ότι πριν δυο χρόνια έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας και από τότε ένα όμορφο ταξίδι ξεκίνησε…!!
Πολλοί είπαν είναι “φωτοβολίδα”…..
Άλλοι ότι είναι “λαγός” του Α η του Β….
Η πορεία μου τους ΔΙΕΨΕΥΣΕ πανηγυρικά..!!
Εγώ δεν ήμουν ούτε θα είμαι υποχείριο ΚΑΝΕΝΟΣ..!!
Εγώ δεν εξαφανίστηκα σας κομήτης για να εξυπηρετήσω τα πολιτικά όνειρα κάποιου άλλου..!!
Ούτε θα μπω στην διαδικασία να αρχίσω να αναφέρω εάν ήμουν μέλος της ΟΝΝΕΔ … της ΔΑΠΝΔΦΚ κτλ.
Από την στιγμή που θυμάμαι τον εαυτό μου ανήκω στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αυτό θεωρώ ότι είναι αρκετό.
Η ΔΗΜ.Τ.Ο.ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩN εδώ και δυο χρόνια με Πρόεδρο τον ΦΙΛΟ και ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Σπύρο Διολίτση και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη τον Νίκο, την Χριστίνα, τον Αλέξανδρο, τον Χρήστο, τον Γιάννη, τ
oν Γιώργο,τον Τάσο, την Σωτηρία, την Βίκυ, τον Σταύρο, τον Κώστα και κ. Αριστείδη, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τα ιδανικά και τις θέσεις που πρεσβεύει η παράταξη μας και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Χωρίς αποκλεισμούς… χωρίς επιλεκτικές προτιμήσεις σε πρόσωπα.
Έτσι λοιπόν δηλώνω την στήριξη μου στον Πρόεδρο Σπύρο Διολίτση.
Και στέκομαι και εγώ στο πλευρό του για την επανεκλογή του και την συνέχεια τους έργου μας που δεν είναι άλλο από την ενημέρωση των συμπολιτών μας για το πόσο κακό μας κάνει να υπάρχει ακόμα στην εξουσία το συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
Στην περίπτωση όμως που για προσωπικούς του λόγους δεν επιθυμεί να συνεχίσει θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο.ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ χωρίς τις πλάτες πολιτικών περιφερειακών “μπαμπάδων” και υποψηφίων Δημάρχων από άλλους πολιτικούς χώρους που εκμεταλλευόμενοι την άνοδο της παράταξης μας έχοντας στο νου παλαιοκομματικές τακτικές προσπαθούν να διεισδύσουν για προσωπικό τους όφελος.

Σαρρής Ανδρέας
Γραμματέας ΔΗΜ.Τ.Ο.ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ»