Ο Σπύρος Διολίτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών της Νέας Δημοκρατίας

74
Σπύρος Διολίτσης

Ο δραστήριος Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Διολίτσης, ανακοίνωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών.

Ο Ανδρέας Σαρρής, απέσυρε την δική του υποψηφιότητα και στηρίζει τον Σπύρο Διολίτση

Μαζί του όλοι οι συνεργάτες κατά την προηγούμενη θητεία του, μια θητεία που χαρακτηρίσθηκε από επιτυχημένες δράσεις και παρεμβάσεις.

Τον Σπύρο Διολίτση, που μόλις πριν λίγους μήνες τιμήθηκε από τους συμπατριώτες του εκλεγόμενος ως μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αργολίδας θα στηρίξει αποσύροντας την δική του υποψηφιότητα, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, το ισχυρό και δημοφιλές κομματικό στέλεχος Ανδρέας Σαρρής.

Η νέα διοίκηση της ΔΗΜ.ΤΟ Άργους, κατά την διάρκεια της θητείας της θα χρειαστεί να φέρει εις πέρας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις τουλάχιστον (Ευρωεκλογές, Βουλευτικές, Δημοτικές και πιθανόν μία Βουλευτική ακόμη).

Το φαβορί της εκλογικής αναμέτρησης, Σπύρος Διολίτσης, στην ανακοίνωσή του μιλά για τη σημασία της Ενότητας στην Παράταξη και καλεί τους Νεοδημοκράτες σε μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΔΙΟΛΙΤΣΗ
«Φίλες Νεοδημοκράτισες και φίλοι Νεοδημοκράτες, σας δηλώνω ότι θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών.

Πιστός στις αξίες και τις αρχές της Ν.Δ. και έχοντας ως γνώμονα την ενότητα της παράταξης ώστε να πάμε δυναμικά στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές με στόχο να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την χώρα μας και έχοντας και την συναίνεση των ανθρώπων που συνεργαστήκαμε την προηγούμενη θητεία μας, ζητάω την ψήφο σας.

Από την πρόσφατη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιττας

Στόχος εμένα και των συνεργατών μου εκτός των άλλων είναι η ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μας, η αναζήτηση λύσεων αλλά και η συνεργασία με τους υπεύθυνους φορείς που θα δώσουν τις λύσεις των προβλημάτων της περιοχής μας.

Η θέση του Προέδρου μιας ΔΗΜ.ΤΟ. δεν προσφέρεται για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων, αλλά για να περνάει στην κοινωνία τα όσα πρεσβεύει το κόμμα μας, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και χωρίς την επιρροή εξωγενών παραγόντων.

Σας καλώ στις 13 Μαΐου να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των κομματικών οργάνων, γιατί μόνο με την δική σας συμμετοχή τα κομματικά όργανα αποκτούν ισχύ και μπορούν να προσφέρουν περισσότερα στην κοινωνία.

Σπύρος Διολίτσης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών»