Στηρίζουν την πρωτοβουλία Λυσσίκατου και Τούμπα το 2ο Δημοτικό, το 2ο Γυμνάσιο και το ΕΠΑΛ Ναυπλίου. Μάζεψαν πλαστικά καπάκια για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου

422

Η δράση συλλογής πλαστικών πωμάτων που γίνεται στη περιοχή μας, εδώ και 3 περίπου χρόνια, στηρίζεται κατά πολύ στη συμμετοχή των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων. Στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Γιώργος Λυσσίκατος, βασικός συντελεστής της πρωτοβουλίας αυτής, που έχει αποδώσει μέχρι σήμερα 10 αμαξίδια να αποδίδονται σε έχοντες την ανάγκη, γράφει.

2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Στα πλαίσια της δράσης συλλογής πλαστικών πωμάτων με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων που γίνεται στη περιοχή μας εδώ και 3 περίπου χρόνια, οι μικροί μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, για ακόμη μια περίοδο συλλογής, μάζεψαν πλαστικά καπάκια και τα παρέδωσαν σήμερα, ολοκληρώνοντας έτσι τη προσπάθεια τους, νιώθοντας ιδιαίτερη χαρά αφού έμαθαν ότι τις επόμενες μέρες θα αγοραστούν και τα αναπηρικά αμαξίδια.

2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

Τo 2o Γυμνάσιο Ναυπλίου για τρίτη χρονιά και για δεύτερη φορά μέσα στο σχολικό έτος 2017-2018 στηρίζει τη δράση συλλογής πλαστικών καπακιών του Παναγιώτη Τούμπα και του Γιώργου Λυσίκατου.

Σκοπός μας η ευαισθητοποίηση των μαθητών και η ενεργός στήριξη της πρωτοβουλίας των συμπολιτών μας.

Η πρωτοβουλία στοχεύει στην αγορά αναπηρικών αμαξιδίων μετά την ανακύκλωση των πλαστικών καπακιών, συνδράμοντας συνανθρώπους – συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο σχολείο μας από τον συνάδελφο, κ. Μερμίγκη.

Από το blog του σχολείου

ΕΠΑΛ Ναυπλίου

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ναυπλίου μάζεψαν στον χώρο του σχολείου τους πλαστικά καπάκια αφού πρώτα είχαν ενημερωθεί από τον Διευθυντή τους κ. Κρεμύδα Γεώργιο για την δράση συλλογής πλαστικών πωμάτων με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

 

Με τη προσπάθεια τους αυτή συνέβαλλαν στη προσπάθεια που γίνεται εδώ και 3 περίπου χρόνια από την δράση των Γιώργου Λυσίκατου και Παναγιώτη Τούμπα, η οποία μετά την ανακύκλωση του πλαστικού, παραδίδει αναπηρικά αμαξίδια σε συμπολίτες μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Συγχαρητήρια σε όλους για τη προσπάθεια!!!”

ΠΗΓΗ: https://lysikatosgiorgos.blogspot.gr/2018/03/2-2.html