Η επέλαση του Ισλάμ. Στο Λονδίνο έκλεισαν 500 Χριστιανικές Εκκλησίες και άνοιξα 423 Τζαμιά

120
Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, που σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει 1.230 πιστούς, συγκεντρώθηκαν μόνο 12 άνθρωποι για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία Στην εκκλησία της Σάντα Μαρία υπήρχαν 20 άτομα.

Κάθε τι που συμβαίνει έχει μια αιτία και ένα αποτέλεσμα. Για την ακρίβεια, ένα σύνολο αιτίων και μια δέσμη αποτελεσμάτων.

Για παράδειγμα, η απόφαση των Αμερικανών και των Ευρωπαίων να αλλάξουν το statuς στις χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Ήταν συνέπεια της ανάγκης ελέγχου των τεραστίων ενεργειακών κοιτασμάτων και των διαδρομών προώθησης προς την Ευρώπη. Επίσης, της ανάγκης προστασίας του κράτους του Ισραήλ από την υπαρξιακή απειλή των γειτόνων του. Τα άμεσα αποτελέσματα, που όλοι τα ζούμε, είναι οι πόλεμοι στην περιοχή και τα εκατομμύρια προσφύγων που οδηγήθηκαν στις χώρες της Ευρώπης. Εκατομμύρια Μουσουλμάνων που ήρθαν να προστεθούν στους υπάρχοντες (ελέω αποικιακής πολιτικής των Άγγλων και των Γάλλων ή φτηνού εργατικού δυναμικού που αναζήτησαν οι Γερμανοί). Τα πληθυσμιακά δεδομένα άλλαξαν. Μαζί τους, τα οικονομικά δεδομένα και η αξιολόγηση των πολιτισμικών αξιών. Και βέβαια, η υποχώρηση του κύρους και της επιρροής των Χριστιανικών θρησκειών, με αντίστοιχη αύξηση των θρησκειών του Ισλάμ.

Ως αποτέλεσμα αυτής της παρακμής αλλά και της «δημογραφικής μείωσης», όπως αποκαλύπτεται σε έρευνα που δημοσιεύει το http://orthodoxia.info, μόνο στο Λονδίνο, έκλεισαν 500 εκκλησίες ενώ συγχρόνως άνοιξαν 423 τζαμιά.

Αν διαβάσετε το κείμενο που σας παραπέμπει ο σύνδεσμος  θα εντυπωσιασθείτε, θα προβληματισθείτε και θα ανησυχήσετε.

http://orthodoxia.info/news/%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-500-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85/