Το Ναύπλιο στο κέντρο του ενδιαφέροντος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και κοινού, στην Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ της Μόσχας

101

Ολοκληρώνεται σήμερα η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στη μεγάλη διεθνή Έκθεση Τουρισμού MITT 2018, που διεξάγεται στην Μόσχα της Ρωσίας από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου 2018.

Ο Δήμος Ναυπλιέων δίνει το “παρών” του στην έκθεση με δικό του εκθεσιακό stand, ως συνεκθέτης στο Booth του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Τον Δήμο Ναυπλιέων εκπροσωπεί πολυμελής αποστολή αποτελούμενη από εκπροσώπους φορέων και επιχειρηματίες οι οποίοι εργάζονται καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης συλλογικά και με ομαδικό πνεύμα με στόχο την ανάδειξη και προώθηση του Ναυπλίου ως νέου τουριστικού προορισμού σε Ρώσους ταξιδιώτες και μεγάλα τουριστικά πρακτορεία.

Η επιλογή του Δήμου Ναυπλιέων να συμπεριλάβει στο stand του 2 άτομα που ομιλούν άπταιστα την ρωσική γλώσσα αποδείχθηκε ιδιαιτέρως επιτυχημένη και εύστοχη διότι η επικοινωνία μας με το Ρωσικό κοινό είναι άμεση και εύκολη δεδομένου ότι μεγάλη μερίδα των Ρώσων δεν μιλάνε καθόλου αγγλικά.

Τα μέλη της αποστολής συναντηθήκαν με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, τον Πρέσβυ της Ελλάδας στη Ρωσία, Ανδρέα Φρυγανά, τον Πρόεδρο του ΕΟΤ, Χαράλαμπο Καρίμαλη και τον Διευθυντή του ΕΟΤ στην Ρωσία, Πολύκαρπο Ευσταθίου.

Η αντιπροσωπεία του Ναυολίου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με tour operators και εκπροσώπους τουριστικών γραφείων οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Ναύπλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διεθνής Έκθεση MITT στεγάζεται σε έκταση 40.000 τ.μ και συγκαταλέγεται στις 5 μεγαλύτερες του κόσμου ενώ σε αυτήν συμμετέχουν 1972 εκθέτες από 187 χώρες.

(Με πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από το Facebook της Κατερίνας Ψυχογιού)