Το Κίνημα Αλλαγής έδειξε το πρόσωπό του. Φώφη, Γιώργος, Σταύρος, Καμίνης κλπ μοίρασαν θέσεις και αξιώματα περιφρονώντας διαδικασίες εκλογής και μέλη

Πριν ακόμα αποκτήσει επίσημη οντότητα, το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ έδειξε, πως εννοεί την αρχή της Λαϊκής Κυριαρχίας και το κεκτημένο της κομματικής ιδιοκτησίας κάποιων εκλεκτών.

Έφεραν στην Αθήνα μερικές χιλιάδες εκπροσώπους, των κατά τόπους οργανώσεων, αλλά τους απαγόρευσαν να ψηφίσουν στο Συνέδριο, για την εκλογή των Οργάνων του «νέου» κόμματος. Το νέο καθοδηγητικό όργανο προκύπτει μέσα από μυστικές συμφωνίες πίσω από την κουρτίνα, όπου και, “διαμοίρασαν τα ιμάτια των κομμάτων και κομματιδίων τα οποία διαχειρίζονται».

Για μια ακόμη φορά, τα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΙΔΗΣΟ και ΔΗΜΑΡ που, ξεδιάντροπα διακηρύσσουν την πίστη τους στην δημοκρατία ευτέλισαν Αρχές και Ανθρώπους, και αντί εκλογής, ανακοίνωσαν τη μοιρασιά και το διορισμό των εκλεκτών και όχι των καταξιωμένων.

Οι θέσεις στο νέο καθοδηγητικό όργανο, σύμφωνα με τη συμφωνία των 6, μοιράστηκαν ως εξής:

ΠΑΣΟΚ 128,

Ποτάμι 67,

ΚΙΔΗΣΟ 50,

Ανδρουλάκης 41,

ΔΗΜΑΡ 35,

Καμίνης 30

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Η αγορά ενός μικρού λεωφορείου προσβάσιμου σε αμαξίδια είναι ο νέος στόχος του συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, γονέων κηδεμόνων και φίλων νομού Αργολίδας ”Οδύσσεια”

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” τα τραγούδια μας ...