Τίμησαν τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο για τον αγώνα ταύτισης της ονομασίας «Μακεδονία» με την Ελλάδα

127

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, με αφορμή το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που διοργανώθηκε στον Πύργο, στο οποίο κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι Σύνδεσμοι Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας, ζήτησαν να τον συναντήσουν.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών επισκέφθηκε την έδρα των αποστράτων, στην πόλη του Πύργου, όπου και τον τίμησαν (τον ίδιο και τον Δήμο Άργους Μυκηνών) για την συμβολή στον αγώνα απόδειξης της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Παρεδόθη στον Δήμαρχο Άργους το βιογραφικό του Αργείου Ήρωα του Π.Ν. ΜΙΧΑΗΛ ΑΚΥΛΑ για να το αξιοποιήσει και να το χρησιμοποιήσει όπως αυτός νομίζει καλύτερα!!!

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ευχαρίστησε λέγοντας πως κάνει το καθήκον του και πως υλοποιεί εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου που εξέδωσε σχετικό ψήφισμα και τους δώρισε ένα αντίτυπο από την νέα έκδοση της ΚΕΔΑΜ για τον Εθνικό Διχασμό.

Παρόντες κατά την ανταπόδοση των τιμητικών αναμνηστικών ήσαν οι εκπρόσωποι των αποστράτων κ.κ. Π. Κρουστάλης, Ηλ. Καρατουλιώτης, Κων. Τριβιζάς, Κυριάκος Βασιλάρας και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Δημ. Αντωνόπουλος.

Μετά το συλλαλητήριο, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Ένωσης αποστράτων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κωνσταντίνος Μπέγκος, η Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. Ελισσάβετ Δήμα – Πετροπούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ Παναγιώτης Σκούφης, στους οποίους προσφέρθηκε αναμνηστικό δώρο.