Σύλληψη Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο

60
Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

Γράφει η Θέκλα Μεταξά –Ερευνήτρια αστρολογίας

Πριν από λίγες μέρες, Ελληνική στρατιωτική περίπολος στον Έβρο, αποτελούμενη από δυο στελέχη του Μηχανικού, εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, εντός (υποτίθεται) τουρκικού εδάφους. Ήταν μια συνηθισμένη περιπολία, αλλά, κατά τους ισχυρισμούς των Τούρκων, οι στρατιωτικοί φαίνεται πως έχασαν τον προσανατολισμό τους, λόγω κακών καιρικών συνθηκών (λες και τον υπόλοιπο χειμώνα ο Έβρος είναι ηλιόλουστος), και βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος. Οι στρατιωτικοί συνελήφθησαν και κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Συνελήφθησαν σαν κοινοί εγκληματίες, και το χειρότερο είναι πως ενδέχεται να κατηγορηθούν για κατασκοπία. Ποιοι, δυο νέοι άνθρωπου που έκαναν το καθήκον τους, τη στιγμή που η Τουρκία στέλνει παράνομα καραβιές από λαθρομετανάστες.

Για να δούμε όμως, πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα!!!!

Το περιστατικό έλαβε χώρα την 1η Μαρτίου το βράδυ. Η περιπολία ξεκίνησε περίπου κατά τις 10.30. Τη στιγμή εκείνη ανέτειλε το ζώδιο του Σκορπιού, που πάντα προοιωνίζει δυσάρεστες καταστάσεις. Επί πλέον, ο Σκορπιός είναι και το ζώδιο των μυστικών υπηρεσιών και των υπόγειων ενεργειών. Κακό σημάδι.

Η Αφροδίτη, που εδώ συμβολίζει τόσο τους κρυφούς, όσο και τους φανερούς εχθρούς, έχει αμοιβαία υποδοχή με τον Ήλιο, που εδώ κυβερνάει το Μεσουράνημα, δηλαδή, κυβερνάει τον οίκο της εξουσίας. Ορίστε!!!!!! Εγώ έπεσα από τα σύννεφα. Αμοιβαία υποδοχή σημαίνει συνεννόηση, συνεργασία και  αλληλοκατανόηση.

Υπάρχει άλλη μια αμοιβαία υποδοχή ανάμεσα σε δυο πλανήτες, ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο. Ο Άρης ως κυβερνήτης του ωροσκόπου συμβολίζει τους συλληφθέντες στρατιωτικούς, και ο Κρόνος κυβερνάει τον οίκο της πατρίδας, όχι τον οίκο της Τουρκίας. Συμπέρασμα; Οι δυο στρατιωτικοί ποτέ δεν μπήκαν στο τουρκικό έδαφος, οι Τούρκοι μπήκαν στο Ελληνικό έδαφος, και συνέλαβαν τους δυο Έλληνες.

Είναι άγνωστο το αν θα απελευθερωθούν και πότε, άγνωστο το αν θα δικαστούν και πότε, καθώς και τι κατηγορίες θα τους προσάψουν. Πάντως, το αστέρι Kurdah του αστερισμού του Κηφέα κοντά στον πλανήτη Ουρανό, δείχνει αυστηρές και σκληρές δίκες.

Από όλη την έρευνα προκύπτει ότι η Τουρκία επιθυμεί επιθετική ρήξη με την Ελλάδα. Όλη η συμπεριφορά της, με αποκορύφωμα αυτό το τελευταίο περιστατικό, οδηγεί σ’ αυτό το συμπέρασμα, πέραν του γεγονότος ότι το ίδιο συμπέρασμα προκύπτει και από την αστρολογική έρευνα.

Μια και αναφερθήκαμε στον αστερισμό του Κηφέα, ας θυμηθούμε ποιος ήταν ο Κηφέας της Μυθολογίας. Υπάρχουν 4 άτομα με το όνομα αυτό, αλλά ο Κηφέας που έδωσε το όνομά του στον αστερισμό, είναι ο βασιλιάς της Αιθιοπίας, γιος του Βήλου και σύζυγος της Κασσιόπης, πατέρας της Ανδρομέδας. Η Κασσιόπη περηφανεύτηκε τόσο πολύ για την ομορφιά της κόρης της, που προκάλεσε την οργή του Ποσειδώνα, ο οποίος έστειλε ένα Κήτος (αστερισμός του Κήτους) που προκαλούσε τρόμο και καταστροφές στη χώρα. Για να εκτονωθεί η κατάσταση έπρεπε ο Κηφέας να θυσιάσει την κόρη του Ανδρομέδα. Την έδεσε λοιπόν πάνω σε ένα βράχο, όπου θα ερχόταν το Κήτος να την κατασπαράξει. Η Ανδρομέδα ήταν τυχερή, η αγάπη του Περσέα την έσωσε από το Κήτος και της χάρισε τη ζωή.

Ας ελπίσουμε ότι και τα δυο Ελληνόπουλα που κρατούνται σαν κοινοί εγκληματίες σε εχθρικό και αφιλόξενο έδαφος,  θα βρουν ένα Περσέα που θα τους ελευθερώσει από τα δόντια του εχθρικού Κήτους.