Ραψωματιώτης: Για να ξεπεραστεί η ένταση στο Επιμελητήριο προτείνω «ένα βήμα πίσω όλοι και συνάντηση – συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους»

24

Δημόσια παρέμβαση, με στόχο να βρεθεί μια λύση στην διαμάχη του Προέδρου του Επιμελητηρίου με τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου, έκανε το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Ραψωματιώτης. Πυρήνας της πρότασής του «να πέσουν οι τόνοι και να δοθεί χρόνος για εξεύρεση λύσης».

Δημήτρης Ραψωματιώτης

Η ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ

«Έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων στο Επιμελητήριο, το τελευταίο διάστημα.

Έχουμε ακούσει πολλές φορές όλες τις πλευρές που αφορούν την χρήση των γραφείων  και συνολικά των  χώρων του Επιμελητηρίου.

Ως απλός επιχειρηματίας της Κορινθίας  και ως ο 21ος Σύμβουλος του Επιμελητηρίου,  το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω δημόσια, από όλους, να ρίξουν τους τόνους της αντιπαράθεσης, από την πλευρά του Προέδρου να δηλώσει ότι παγώνει το θέμα για ένα μήνα και να ορίσει ημερομηνία συνάντησης – συζήτησης στο Επιμελητήριο με όλους τους εμπλεκόμενους,  ώστε να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση.

Γνωρίζουμε τις θέσεις του Εμπορικού Συλλόγου και της ΟΕΒΕ, να συγκεντρώσει και η υπηρεσία του Επιμελητηρίου τις ανάγκες της, ως προς το ΚΕΚ, τα προγράμματα και ότι άλλες ανάγκες προβλέπει ότι θα έχει. Βασική προϋπόθεση είναι να  παραδοθούν σε όλους εγγράφως οι θέσεις όλων, πριν την συνάντηση έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης – ολοκληρωμένη και από όλες τις πλευρές ενημέρωση, πριν να γίνει η συνάντηση».