Ο τ. Βουλευτής Αργολίδας της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γαλέος, ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο ΛΑ.Ο.Σ.

311
Γεώργιος Γαλέος (Αριστερά) και Γιώργος Καρατζαφέρης (Δεξιά)

Με ανακοίνωσή του προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο τ. Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δρ. Γεώργιος Γαλέος, γνωστοποίησε την οριστική αποχώρησή του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, ο τ. Βουλευτής παραμένει πολιτικά ενεργός, επιλέγοντας να δραστηριοποιηθεί μέσα από «το συγγενές» κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ.

Όπως διευκρινίζει ο κ. Γαλέος, «η αποχώρηση μου δεν οφείλεται ούτε σε προσωπικούς ούτε σε ιδεολογικούς λόγους. Έχει να κάνει αποκλειστικά με τις πολιτικές επιλογές της ΧΑ και με την εικόνα που παρουσιάζει προς τα έξω».

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει λεπτομέρειες αν, ο τ. Βουλευτής, θα επιχειρήσει την επανεκλογή του στην Αργολίδα (που είναι μια προνομιακή εκλογική περιφέρεια για τον Γιώργο Καρατζαφέρη) ή αν θα συμπεριληφθεί ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Την περασμένη Παρασκευή 23/3/2018 ενημέρωσα τον κύριο Γιώργο Καρατζαφέρη για την αποχώρηση μου από την Χρυσή Αυγή και την προσχώρηση μου στο ΛΑ.Ο.Σ.

Επέλεξα να ανακοινώσω την απόφαση μου μετά την Εθνική και Θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Θέλω να επισημάνω, ότι η αποχώρηση μου δεν οφείλεται ούτε σε προσωπικούς ούτε σε ιδεολογικούς λόγους. Έχει να κάνει αποκλειστικά με τις πολιτικές επιλογές της ΧΑ και με την εικόνα που παρουσιάζει προς τα έξω.

Δρ. Γεώργιος Γαλέος

Οικονομολόγος

τ. Bουλευτής Αργολίδος”