Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018. Επώνυμες Συμμετοχές και Πάστα Πάρτι

32

Τρεις μόλις ημέρες απομένουν για την υλοποίηση του μεγαλύτερου αθλητικού δρώμενου στο χώρο του Μαζικού Αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθώνιου Ναυπλίου συνεχίζει με τις ανακοινώσεις της να τονώνει το ενδιαφέρον όσων προτίθενται να συμμετέχουν ή να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα και τις σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις.

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές επωνύμων, η συμμετοχή ομάδας από την Nova Sports, η πραγματοποίηση

Επώνυμες Συμμετοχές – VIP, η πραγματοποίηση εορταστικής εκδήλωσης με μουσική και πάστα πάρτι καθώς και η δυνατότητα της απόκτησης δωρεάν μέσα από το web site της διοργάνωσης της Φωτογραφίας του Τερματισμού κάθε δρομέως.

Αναλυτικότερα:

Επώνυμες Συμμετοχές – VIP

Στέλιος Χανταμπάκης, συμμετοχή στον Μαραθώνιο δρόμο. Στράτος Αποστολάκης, Άγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Κώστας Κωνσταντινίδης, Όλγα Πηλιάκη συμμετοχή στους μικρότερους αγώνες.

Συμμετοχές Nova Sports Running Team

Η Nova χορηγός επικοινωνίας με επικεφαλής τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Περικλή Ιακωβάκη «Captain» συμμετέχει στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου, με την  πολυπληθέστερη ομάδα συμμετεχόντων.

Πάστα πάρτι στο Φουγάρο          

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθώνιου Ναυπλίου, οργανώνει για τους συμμετέχοντες, στις εγκαταστάσεις του ΦΟΥΓΑΡΟΥ (Ασκληπιού 98 Ναύπλιο), το Σάββατο 3/03/18 και από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 εορταστική εκδήλωση με μουσική και πάστα πάρτι.

Το πάστα πάρτι προσφέρεται στην συμβολική τιμή των 3€ και περιλαμβάνει:

  • Ζυμαρικά Ήλιος σε ποικιλία πιάτων και ποσοτήτων.
  • Μπανάνα Dole, Amstel Free, Νερό ΒΙΚΟΣ, Χυμό Οικογένεια Χριστοδούλου και Serenata από την Tottis.

Αγωνιστική Φωτογραφία Τερματισμού

Η Οργανωτική  Επιτροπή, ανακοινώνει την δυνατότητα της απόκτησης δωρεάν μέσα από το web site της διοργάνωσης της Φωτογραφίας του Τερματισμού των αγωνιστικών κατηγοριών Μ,ΗΜ και 5χλμ. με την αποτύπωση του ονόματος και του χρόνου τερματισμού.