Θησεύς και στρατιωτική επικαιρότητα. Ένα εκπληκτικό και αποκαλυπτικό κείμενο που «μας ανοίγει τα μάτια»

61

Ο Πολυπήμων, ο ονομαζόμενος και Προκρούστης, ξάπλωνε τους διαβάτες σε ένα κρεβάτι και όποιο μέλος του σώματός τους περίσσευε εκτός κρεβατιού το έκοβε με ένα πριόνι. Πέρυσι ο Προκρούστης “σκότωσε” τον αρχηγό Πεζικού της Τάξεως ΣΣΕ 83.

Ο Κερκύων σκότωνε τα θύματά του με έναν σφιχτό εναγκαλισμό και στη συνέχεια κτυπώντας το κεφάλι τους στη γη. Εφέτος ο Κερκύων αποτελείωσε τον αρχηγό της Τάξεως ΣΣΕ 84.

Ο γιός του Προκρούστη, ο Σίνης, ο ονομαζόμενος και Πιτυοκάμπτης, έδενε τους περαστικούς από τα πόδια σε δυο γερά και λυγισμένα κλαδιά πεύκων, τα οποία απελευθέρωνε ξεσκίζοντας τους έτσι στα δυο. Εφέτος ο Σίνης εξόντωσε τον αρχηγό Πεζικού της Τάξεως ΣΣΕ 85.

Ο Περιφήτης, ο ονομαζόμενος και Κορυνήτης, από το σιδερένιο ρόπαλο που χρησιμοποιούσε για να σκοτώνει τους διαβάτες, εφέτος τσάκισε τον αρχηγό Τεχνικού της Τάξεως ΣΣΕ 86.

Δυστυχώς τα τέσσερα αυτά πρόσωπα της Μυθολογίας μας, αποτελούν σήμερα τις όψεις του ίδιου εντολοδόχου. Μόνο που σήμερα δεν υπάρχει κάποιος Θησέας για να πάρει εκδίκηση και να τους αφανίσει. Αντίθετα κυριαρχεί ο Μινώταυρος που χαριεντίζεται με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, ενώ δυο στελέχη του Στρατού μας κρατούνται σιδηροδέσμιοι στις φυλακές Αδριανουπόλεως.

(Αντιγραφή από το Facebook του Τάσος Φαραντάτος)

Δεν έχουν καταλάβει βέβαια όλοι αυτοί οι υπηρέτες του συστήματος, ότι ενώ πλένουν τα πόδια του ληστή Σκίρωνα (Αμερική), καθώς είναι σκυμμένοι, αυτός αργά ή γρήγορα θα τους δώσει μια κλωτσιά και θα τους ρίξει στον γκρεμό.