Έχετε 30 ευρώ; Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας προσφέρει την Έλλη Κοκκίνου

Ένα μεγάλο μουσικό γεγονός, με την μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου μπορούν να απολαύσουν όσοι διαθέσουν 30 ευρώ για να αποκτήσουν το δικαίωμα εισόδου στον χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Μαζί με την Ελένη Κοκκίνου θα φροντίσουν για την διασκέδαση των παρισταμένων οι νέοι καλλιτέχνες: Στυλιανός Λεγάκης, Θοδωρής Φέρης και η Τριπολίτισσα Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, και την 7μελή ορχήστρα τους.

Ο χορός του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου (στις 8.30 το βράδυ), στο χώρο δεξιώσεων «SUNSET» (περιοχή Νέου Καρδαρά).

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 30€ καιπεριλαμβάνεται πλήρες μενού, ελεύθερη κατανάλωση εμφιαλωμένου κρασιού ΠΟΠ Μαντινείας, αναψυκτικών και μία φιάλη ποτού ανά τραπέζι).
Προσκλήσεις διατίθενται στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21) όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Αυξήσαμε την δημοτική περιουσία, μειώσαμε τις υποχρεώσεις προς τρίτους και δημιουργήσαμε πλεόνασμα 700.000 ευρώ χωρίς να υστερήσουμε σε έργα και κοινωνική πολιτική»

Με αυξημένη την δημοτική περιουσία, μείωση των υποχρεώσεων προς τρίτους και πλεόνασμα 700.000 ευρώ, ο ...