Γιατί ο κόσμος προτιμά την Δημήτρη Καμπόσο από τον Γιάννη Μανιάτη

96

Ο βουλευτής Αργολίδας του κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, Γιάννης Μανιάτης, θα ταξιδέψει 1.000 χιλιόμετρα για να πάει στην Πιερία, να συναντήσει τον Δήμαρχο Πύδνας –Κολινδρού, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, προκειμένου να τους μιλήσει για το επερχόμενο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Για το θέμα αυτό θα δώσει και συνέντευξη Τύπου.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, θα κάνει την ίδια διαδρομή, για να πάει στην Κατερίνη και να μιλήσει, σε δημόσια εκδήλωση, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, για την πρόθεση της κυβέρνησης να αποδεχτεί την χρήση του ονόματος Μακεδονία από τους Σκοπιανούς και την συναίνεση των κομμάτων που συναποτελούν το Κίνημα Αλλαγής. Να τους πει για την Αργεία ρίζα της δυναστείας του Αλεξάνδρου και να δώσει και μια συνέντευξη Τύπου για τον ίδιο σκοπό.

Γι’ αυτό, αν ρωτήσετε ποιόν προτιμούν οι Έλληνες, θα σας πουν τον Δημήτρη Καμπόσο. Γιατί κάνει κόπο, έξοδα και χιλιόμετρα προκειμένου να ωφελήσει την Ελλάδα και όχι το κόμμα ή τον εαυτό του

Α.ΛΗΘΙΝΟΣ