Βατικανό και Μαφία στήριξαν τα πρώτα βήματα των Σκοπίων για θεμελίωση Εθνικής Ταυτότητας

273

Οι αναγνώστες του akromolio.gr γνωρίζουν τον ασυμβίβαστο σε θέματα διαφθοράς και ανυποχώρητο σε θέματα Εθνικά, ιατρό Παύλο Δαγρέ. Στο άρθρο του που δημοσιεύουμε ο Παύλος Δαγρές παραθέτει ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την υλοποίηση μακροπρόθεσμου σχεδίου των Σκοπιανών (και όσων κρύβονται πίσω από αυτούς) για πλήρη κυριαρχία στον χώρο της ελεύθερης –Ελληνικής Μακεδονίας.

Για λόγους σεμνότητας παραλείπει να αναφέρει το όνομά του όταν, ευρισκόμενος στην Ιταλία (ήταν ο ανταποκριτής πολλών ελληνικών εφημερίδων), μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Καψάλη αντέδρασαν με πάθος στα σκοπιανά σχέδια.

Διαβάστε για την χρησιμοποίηση του κρατιδίου των Σκοπίων από το Βατικανό και την Μαφία, με στοιχεία που αγνοούσατε ή έχουν ξεχαστεί.

Παύλος Δαγρές
Ιατρός

Γράφει ο Παύλος Δαγρές με τίτλο Έγκλημα Εθνικό η αποδοχή λύσεων –παγίδων που προτείνουν οι Σκοπιανοί.

«Για 160.000 χιλιάδες αλύτρωτους Μακεδόνες που ζουν κάτω από τον Ελληνικό  ζυγό συνεχίζουν να κάνουν λόγο στα Σκόπια.

Τότε, τι νόημα μπορεί να έχουν οι διαπραγματεύσεις μαζί τους; Όταν ο αλυτρωτισμός σε βάρος της Ελλάδας παραμένει  κυρίαρχη ιδεολογία της πλειονότητας των Σκοπιανών;

Όταν πρώτο κόμμα στη Βουλή με 51 έδρες είναι το Εθνικιστικό ΒΜΡΟ –DΡΝΜΕ (εσωτερική επαναστατική οργάνωση –Δημοκρατικό κόμμα για την Ένωση των Μακεδόνων);

Η σημερινή κυβέρνηση  Ζάεφ –Αλβανών  διαθέτουν μαζί 69 έδρες (49 +20)

Για την αναθεώρηση του συντάγματος των Σκοπίων χρειάζεται να ψηφίσουν τα δύο τρίτα των βουλευτών δηλαδή 80 σε σύνολο 120. Κάτι αδύνατον.

Αφού οι εθνικιστές που διαθέτουν 51 έδρες αντιτίθενται σε μία τέτοια λύση.

Έτσι οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να πορεύονται και να διαπραγματεύονται με το ισχύον προκλητικό Σύνταγμα της Χώρας.

Παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από το προοίμιο του Συντάγματος.

«Λαμβάνοντας ως σημείο εκκίνησης την ιστορική, πολιτισμική, πνευματική και κρατική κληρονομιά του Μακεδονικού λαού ……… το δημοψήφισμα της 8ης Σεπτεμβρίου 1991 καθώς και το ιστορικό γεγονός ότι η Μακεδονία  είναι εγκατεστημένη ως ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !!! του Μακεδονικού λαού… άρθρο 49 του Συντάγματος των Σκοπίων.

«Η δημοκρατία της Μακεδονίας φροντίζει για το καθεστώς και τα δικαιώματα εκείνων των προσώπων που ανήκουν στον Μακεδονικό λαό στις γειτονικές !!! χώρες»

Εδώ φανερά πλέον θεσμοθετούν τον αλυτρωτισμό και αναφέρονται ουσιαστικά στους 160.000 αλύτρωτους Μακεδόνες που εδώ και δεκαετίες προπαγανδίζουν ότι βρίσκονται κάτω από τον Ελληνικό ζυγό. Μάλιστα τη δεκαετία του 1980 φούντωσε η προπαγάνδα των Σκοπίων για το θέμα αυτό.

ΙΤΑΛΙΑ – ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ

Τα έτη 85-86 η Ιταλία  διεισδύει στα Σκόπια χρησιμοποιώντας το Βατικανό και τη Μαφία. Την περίοδο αυτή οι Σκοπιανοί παρουσιάζουν στο Βατικανό έκθεση με έργα της Μακεδονίας. Παράλληλα διακινούσαν ένα ανθελληνικό έντυπο που εξέδιδε στη Ρώμη κάποιος Jerkov και επιγράφεται «Μακεδονικές σχέσεις»

Δυστυχώς στην πρόκληση αυτή οι Έλληνες διπλωμάτες αντέδρασαν χλιαρά. Έντονα είχε αντιδράσει Έλληνας ανταποκριτής εφημερίδων που διέμενε στη Ρώμη.

Εκμεταλλευόμενοι οι Ιταλοί την αδράνεια των Ελλήνων απέστειλαν στα Σκόπια  αντιπροσωπεία της τοπικής Βουλής της Σικελίας ….  Με επικεφαλής τον Πρόεδρο  Lauricella ……  σκοτεινή προσωπικότητα.

Η Σικελιανή αντιπροσωπεία δέχθηκε ως πραγματικές τις θέσεις των Σκοπιανών.

Στην επίσημη εφημερίδα της κυβέρνησης  της «CRONACHE PARAMENTARI  SICILIANE» διέθεσε 30 σελίδες να γράψει για τους 160.000 αλύτρωτους Μακεδόνες που ζουν κάτω από τον Ελληνικό ζυγό.

Παράλληλα οι Σκοπιανοί την περίοδο αυτή αποθρασύνονται και προκαλούν μέσα στην Ελλάδα πρωτοστατούντος ενός Σλαβογενούς Αρχιμανδρίτη με Σκοπιανή συνείδηση που διέμενε στην Ελλάδα και λειτουργούσε σε ναό που βρισκόταν πλησίον της Θεσσαλονίκης.

Ο προαναφερόμενος εξέδιδε την εφημερίδα «Μογδανά» και κατηγορούσε τους Έλληνες ότι καταπιέζουν τους Μακεδόνες που διαμένουν στην Βόρεια Ελλάδα.

Τον συγκεκριμένο Αρχιμανδρίτη τον οποίο καθήρεσε   η Σύνοδος προστάτευε πολιτικούς που την δεκαετία του ΄80 διετέλεσε υπουργός και διαδοχικά βουλευτής των δύο μεγάλων κομμάτων, με πολλά προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

Στις 3-11-1989 μία ομάδα τριάντα ατόμων που διέμεναν στη Φλώρινα οι πιο πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι υπέβαλαν στο Πρωτοδικείο Φλώρινας αίτηση για την αναγνώριση σωματείου που θα συσπείρωνε ουσιαστικά τους καταπιεσμένους από τον Ελληνικό ζυγό Μακεδόνες. Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε την αίτηση αυτή. Τότε πίσω από το Σωματείο αυτό αλληλοκατηγορήθηκαν κάποιοι δικηγόροι της περιοχής για το ποιοι κατεύθυναν και κάλυπταν νομικά την προαναφερόμενη ομάδα.

Μεταξύ των εμπλεκομένων ήταν και δικηγόρος βουλευτής μεγάλου κόμματος.

Στις 25-1-91 το τοπικό Συμβούλιο των Σκοπίων ψήφισε ομόφωνα την ανεξαρτησία της λεγόμενης «Δημοκρατίας της Μακεδονίας»

Ταυτόχρονα κάποιοι ομοϊδεάτες τους ξεσηκώνονται στην Ελλάδα.

Στις 25 Μαρτίου 1991 στην Εθνική μας εορτή Σλαβογενείς που διαμένουν στην Ελλάδα κατέβασαν και έκαψαν δέκα Ελληνικές σημαίες που βρίσκονταν σε δημόσια κτίρια. Μεταξύ αυτών και του Αστυνομικού Τμήματος στη Μελίτη.

Την ίδια περίοδο στη Βουλγαρία ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών Ασπαρούχωφ καταγγέλλει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Πρωθυπουργό Δημητρώφ ότι έστειλε στα Σκόπια τον εξ απορρήτων άνθρωπο του Μήτσεφ και κάνει εμπόριο  όπλων για λογαριασμό του. Σύμφωνα με τον Ασπαρούχωφ μέρος των όπλων αυτών διοχετεύτηκαν από τα Σκόπια στην Ελλάδα προφανώς για να εξοπλίσουν κάποιους από τους λιγοστούς εδώ ομοϊδεάτες τους.

Δυστυχώς όπως διαπιστώνουμε η επίσημη πολιτική των Σκοπίων όπως αυτή θεσμικά αποτυπώνεται στο Σύνταγμα της Χώρας είναι ο αλυτρωτισμός είναι η παραχάραξη και ο σφετερισμός της Ελληνικής Ιστορίας από τους ίδιους τους Σλαβογενείς Σκοπιανούς.

Η έντονη δεκαετιών επιθυμία των Σλάβων να βρουν διέξοδο στη Μεσόγειο καθιστούν γι’ αυτούς την Ελλάδα στόχο εχθρικό αφού αποτελεί γεωγραφικό ανάχωμα στα απραγματοποίητα όνειρά τους.

Έτσι ουδέποτε οι Σλαβογενείς Σκοπιανοί μπορεί να δουν τους Έλληνες σαν φίλους.

Παρότι η φιλία και συνεργασία των δύο λαών πολλά οφέλη θα τους απέδιδε.

Με αυτά τα ισχύοντα η αποδοχή από Ελληνικής πλευράς λύσης – παγίδας που θα ζητήσουν τα Σκόπια για να ενταχθούν σε ΝΑΤΟ και ΕΕ θα αποτελέσει ΕΣΧΑΤΗ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

Παύλος Δαγρές

Ιατρός -Εκπρόσωπος της Κίνησης

Πολιτών κατά της Διαφθοράς

Τηλ. 6943.57.0958