Ο Δήμαρχος των Σκοπίων

Μαθήματα ιστορίας από το Δήμαρχο των Σκοπίων

Νίκος Λυγερός

γράφει ο Νίκος Λυγερός

Ο Δήμαρχος των Σκοπίων έδωσε μαθήματα ιστορίας ακόμα και σε μερικούς Έλληνες που παραμένουν ανιστόρητοι μετά από τόσα χρόνια. Δήλωσε με τρόπο ξεκάθαρο ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία των Σκοπίων.

Μίλησε για την τεχνητή ιστορία που έχει πλάσει η προπαγάνδα των Σκοπίων τα τελευταία χρόνια. Είπε επίσης ότι η πολιτική διαχείριση και εκμετάλλευση από ακραία στοιχεία όχι μόνο δεν βοήθησε να βρεθεί ποτέ καμία λύση, αντιθέτως δημιούργησε μόνο προβλήματα και μάλιστα τεχνητά. Σ

την πραγματικότητα ο Δήμαρχος των Σκοπίων έχει τώρα τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα πρώτα γιατί είδε και αυτός τα δύο ιστορικά Συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας και δεύτερον αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει και η άποψη της πλειοψηφίας στα Σκόπια γιατί όλοι πια ξέρουν ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούμε το απαράδεκτο της χρήσης της λέξης Μακεδονίας. Έτσι οι προοπτικές της ένταξης των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ δεν υπάρχουν ουσιαστικά αν δεν το θελήσει η Ελλάδα.

Η δήλωση του Δημάρχου των Σκοπίων δεν θα ήταν εφικτή δίχως όλες αυτές τις αλλαγές που έγιναν και σίγουρα δεν θα είχαν γίνει δίχως την αντίσταση του ελληνικού λαού. Διότι οι δηλώσεις των κυβερνητικών κύκλων της Ελλάδας δεν θα είχαν αφήσει το πλαίσιο έκφρασης.

Τώρα μόνο έχουμε την δυνατότητα ν’ ακούσουμε την αλήθεια και από την πλευρά των Σκοπίων.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Σιδέρης τέλος για τη Νέα Δημοκρατία: Δήλωσε πως επιλέγει τον Πέτρο Τατούλη

Η δημόσια δήλωση του Βασίλη Σιδέρη με την οποία ο εκλεγμένος με Νεοδημοκρατικές ψήφους Περιφερειακός ...