Θέλετε να μάθετε Σκάκι; Ιδρύθηκε στο Ναύπλιο Σκακιστική Ακαδημία

Ιδρύθηκε και λειτουργεί, με παράδοση μαθημάτων σκακιού και συναφείς δραστηριότητες που προάγουν το άθλημα, το σωματείο με την επωνυμία «Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου».

Τα μαθήματα επιμελείται και παραδίδει ο Ανέστης Μιχαηλίδης, πρωταθλητής Ελλάδος σε νεανικές κατηγορίες, κάτοχος των τίτλων  του  Fide Master ως σκακιστής, Fide Trainer ως προπονητής, International Arbiter ως διαιτητής.

Συνεργάτιδά του η Κωνσταντίνα Καμπύλη, κάτοχος του τίτλου Fide Instructor ως προπονήτρια και έχουσα 11 χρόνια εμπειρίας στην ενασχόληση με παιδιά και έφηβους ως επαγγελματίας ψυχολόγος.

Τα μαθήματα παραδίδονται κάθε Κυριακή απόγευμα, με τη στήριξη και την ευγενική χορηγία αίθουσας από τον Χώρο Ζωής και Τέχνης  ΦΟΥΓΑΡΟ στο Ναύπλιο.

Πληροφορίες για συμμετοχή στο τηλ. 6970090792 Σταυρούλα Μάλλιου.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Οι δύο κυρίες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί χρήμασι, και οι τρεις κλαρούχοι που μισθοδοτούνται για να σχεδιάζουν τη χρήση ληγμένων χημικών

Οι δύο κυρίες που προσφέρουν υπηρεσίες επί χρήμασι, στον αρριβίστα που τις διάλεξε για να ...