Εντυπωσιακή η συμμετοχή και το κέφι του κόσμου στις εκδηλώσεις του τελευταίου 3ήμερου των Απόκρεω στο Άργος

136
Η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στο Άργος, ήταν το αποκορύφωμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργάνωσε η ΚΕΔΑΜ. Ο κόσμος, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των οργανωτών και συμμετείχε μαζικά σε όλες τις επί μέρους εκδηλώσεις, ξεπερνώντας αριθμητικά ακόμη και την εντυπωσιακή περσινή χρονιά.

Ο μεγάλος αριθμός θεατών από το Δήμο αλλά και το πλήθος των ξένων επισκεπτών, γέμισαν τους δρόμους και συνδιασκέδασαν με τις καρναβαλικές ομάδες. Ο γνωστός showman Τόνις Σφήνος σχολίασε με χιούμορ το φετινό καρναβάλι. Η Survivor Βασίλισσα του Καρναβαλιού Γεωργία Λιανέρη εντυπωσίασε τους πάντες με τις χορευτικές της ικανότητες.

Οι ομάδες που συμμετείχαν με άρματα ή πεζοί είχαν επιλέξει την θεματολογία τους από την επικαιρότητα και όχι μόνο.

Οι ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ με τα τεράστια κοστούμια τους κατέπληξαν τον κόσμο. Οι ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ, η μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού άνοιξαν την Καρναβαλική Παρέλαση ακολουθούμενοι από τον Βασιλιά Καρνάβαλο, τους Ακροβάτες, τον Κομπέρ και πλήθος αρμάτων και καρναβαλικών ομάδων, που ξεσήκωσαν τον κόσμο σε στιγμές χαράς και κεφιού υπό τους ήχους της μουσικής του DJ.

Μετά το τέλος της Καρναβαλικής Παρέλασης οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στην κεντρική πλατεία. Οι Ακροβάτες της Athens Parkour Academy παρουσίασαν ένα μοναδικό σόου με άλματα και επικίνδυνες φιγούρες χρησιμοποιώντας μόνο τις σωματικές τους ικανότητες.

Η φαντασμαγορική δεν έληξε με το κάψιμο του Καρναβάλου αλλά συνεχίσθηκε με τη συναυλία του Τόνι Σφήνου, ο οποίος, με το 11μελές συγκρότημά του παρουσίασε ένα ανατρεπτικό – χιουμοριστικό – διασκεδαστικό Music Show και ξεσήκωσε τον κόσμο που είχε γεμίσει την πλατεία.

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ, Πέτρος Διολίτσης, με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την εμπιστοσύνη που του έδειξε στην διοργάνωση του φετινού Καρναβαλιού, καθώς και τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας:

  • Τους κ.κ. Αντιδημάρχους.
  • Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΑΜ.
  • Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Τροχαία Άργους.
  • Τον ΕΕΣ Άργους και την ΕΟΔ.
  • Τις επιχειρήσεις – χορηγούς WIND Άργους & Ναυπλίου, ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΒΟΥ ΟΕ, M. Papakonstantinouco. Αρδευτικά, REVOIL Φιλιππίδης.
  • Τους συλλόγους, φορείς και όλους τους καρναβαλιστές που συμμετείχαν.
  • Τους θεατές δημότες μας αλλά και τους επισκέπτες που επέλεξαν την πόλη μας για αποκριάτικο προορισμό.
  • Την Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού.
Κούλουμα στη Νέα Κίο