Γιώργος Γαλέος: «Παραμένω μαχόμενος δίπλα σας για κάθε Εθνικό θέμα ή διεκδίκηση της κοινωνίας»

Βιώνουμε, από την έναρξη του 2018, μια μοναδική καταιγίδα Εθνικών προκλήσεων και κυβερνητικών υποχωρήσεων. Καταστάσεων που μειώνουν την Εθνική μας Αξιοπρέπεια και δημιουργούν προϋποθέσεις περαιτέρω απωλειών Εθνικής κυριαρχίας.

Η κυβέρνηση και τα κόμματα των προθύμων, κάνουν συνεχείς παραχωρήσεις και αγνοούν την θέληση και τις αντοχές του λαού μας. Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών και η βούληση των εκατομμυρίων που είπαν ΟΧΙ στην επιθυμία των συστημικών κομμάτων για δωρεά του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, περιφρονήθηκαν και απαξιώθηκαν.

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που συγγενείς πολιτικών παραγόντων λεηλατούν το δημόσιο χρήμα ενώ συγχρόνως νομιμοποιείται με τεράστιο κόστος, η παραμονή στην Ελλάδα των δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών που μας ήρθαν με τη φουρνιά των ανοιχτών θαλάσσιων συνόρων.

 

Συμμετείχα και στα δύο συλλαλητήρια υπεράσπισης του ονόματος της Μακεδονίας μας και φώναξα όπως και σεις «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ». Παραμένω μαχόμενος δίπλα σας, για κάθε Εθνικό θέμα ή διεκδίκηση της κοινωνίας και σας καλώ να γυρίσετε την πλάτη στα κόμματα που κυβερνούν την Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά, οδηγώντας την χώρα σε διεθνή απαξίωση και τους Έλληνες σε φτωχοποίηση και περιθωριοποίηση.

Γιώργος Γαλέος

τ. Βουλευτής Αργολίδας

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

3 ΝΑΙ και 2 ΟΧΙ για το Πολυτεχνείο

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα προσπαθήσω, στον περιορισμένο χώρο μιας προσέγγισης λίγων λεπτών, να ...