Παν. Πιτσάκης: «Ο Βας. Νανόπουλος έφτασε το Επιμελητήριο σε ένα σημαντικό σημείο, πολύ ψηλά. Εμείς θα το φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά»

290
Ο απελθών Πρόεδρος Βασίλης Νανόπουλος στηρίχθηκε και στήριξε τους συνεργάτες του
Παναγιώτης Πιτσάκης. Νέος Πρόεδρος του ΕΒΕ Κορινθίας

Η παράδοση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας, από τον απερχόμενο Πρόεδρο Βασίλη Νανόπουλο, στον νέο Πρόεδρο Παναγιώτη Πιτσάκη έγινε σε κλίμα θερμό. Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν τα όσα ελέχθησαν από το νέο Πρόεδρο, άκρως εγκωμιαστικά για τον Βασίλη Νανόπουλο. «Κατά την άσκηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο Βασίλης Νανόπουλος επέδειξε Ήθος. Είναι ένας άνθρωπος καταρτισμένος. Έφτασε το Επιμελητήριο σε ένα σημαντικό σημείο, πολύ ψηλά. Εμείς θα το φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Ευχαριστούμε τον κ. Νανόπουλο» είπε ο Παν. Πιτσάκης.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος δήλωσε «Παρών» για ότι χρειασθεί η νέα διοίκηση και επικέντρωσε τα λεγόμενά του στην συνεισφορά των συνεργατών του: «Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την άψογη-αποδοτική συνεργασία μας και την ανθρώπινη σχέση που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια στο Επιμελητήριο.
Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για τα θερμά -συγκινητικαά λόγια που με αποχαιρέτησαν.
Θα είμαι πάντα δίπλα σας σε ό,τι με χρειαστειτε, Ελισάβετ Τσαμαντά, Κική Τσελέπη, Σωτήρη Κοροβή λο, Κατερίνα Στρατή, Χριστίνα Τουμπανάκη, Μαριάντζελα Πανούση, Σοφία Στουλή, Αντώνη Καραχάλιο, Γιώργο Πολυχρονόπουλο, Πέννυ Λάσκα, Σοφία Δενεσάκη».

Η αποχώρηση του Βασίλη Νανόπουλου από την Προεδρία του Επιμελητηρίου Κορινθίας έγινε σημείο αναφορά και στα Sosial media. Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Νατάσα Ξαρχά «Εξαιρετικός Πρόεδρος! Με τα στοιχεία που εμείς οι εκτός αιρετών διαδικασιών αναγνωρίζουμε …Οι αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι που υπηρετούν στο Επιμελητήριο που αποχαιρετάτε , κύριε Πρόεδρε , είναι σίγουρο ότι αντιλαμβάνονται τι εννοώ.. Από μένα , σας στέλνω τις θερμές ευχές μου για την ευόδωση του επόμενου στόχου σας και σας ευχαριστώ, σε ευχαριστώ, Βασίλη, για την τιμητική φιλία μας!»

Ο Βασίλης Νανόπουλος δεν διεκδίκησε την Προεδρία για τρίτη φορά. Ο ίδιος ανέφερε πως οι 2 θητείες είναι αρκετές και πρέπει να υπάρξει ανανέωση. Παραμένει πολιτικά ενεργός και έχει αφιερωθεί στην προσπάθεια διεκδίκησης της Δημαρχίας Κορίνθου.