Ο Δημήτρης Καμπόσος στην Συντονιστική Επιτροπή διοργάνωσης του συλλαλητηρίου των Αθηνών

55
Φωτογραφία από την σύνοδο της Συντονιστικής στο ΤΙΤΑΝΙΑ*
Δημ. Καμπόσος: “Η Ελλάδα μας ενώνει. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα”*

Η παρουσία του Δημάρχου Άργους στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, για την προστασία της ελληνικής ταυτότητας της Μακεδονίας, έφερε σαν πρώτο αποτέλεσμα την παγκόσμια διάχυση της ιστορικής αλήθειας σχετικά με την Αργεία καταγωγή της δυναστείας του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου.

Η προσωπική γνωριμία του Δημήτρη Καμπόσου με τους συντονιστές της διοργάνωσης, έφερε ένα άλλο αποτέλεσμα. Την πρόσκλησή του για να συμμετέχει στην Συντονιστική Επιτροπή διοργάνωσης του συλλαλητηρίου της Αθήνας που θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου στις 2μμ στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο Δήμαρχος Άργος προσκλήθηκε να παραστεί, χθες το απόγευμα, και να συμβάλλει στην ενωτική προσπάθεια διοργάνωσης του συλλαλητηρίου των Ελλήνων, που καλούνται να προσέλθουν χωρίς κομματικές ταυτότητες, για διακήρυξη του μηνύματος «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».

Οι ενωτικές, εθνικές και υπερκομματικές τοποθετήσεις του Δημήτρη Καμπόσου, είχαν σαν αποτέλεσμα την κοινή πρόσκληση, από τους παρόντες, για συμμετοχή του στην Συντονιστική Επιτροπή διοργάνωσης του συλλαλητηρίου της Πλατείας Συντάγματος. Πρόσκληση, την οποία ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αποδέχθηκε αναλαμβάνοντας την ειδική ευθύνη ενημέρωσης και κινητοποίησης των Πελοποννησίων καθώς και ότι άλλο απαιτήσουν οι ανάγκες της διοργάνωσης κατά το σύντομο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την 4η Φεβρουαρίου.

Το συλλαλητήριο, διοργανώνεται υπό την ομπρέλα των οργανώσεων της ομογένειας και των Μακεδονικών οργανώσεων εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών με δηλώσεις του στο akromolio.gr περιέγραψε το πλαίσιο διεξαγωγής του συλλαλητηρίου.

«Το συλλαλητήριο γίνεται κατ’ απαίτηση των Ελλήνων που με την στάση τους, ξεπερνούν τα κόμματα και την εκκλησία. Χωρίς καμία ιδιοτέλεια εκ μέρους των φορέων της διοργάνωσης και καμία εξάρτηση από πρόσωπα ή κόμματα. Μας ενώνει η Μακεδονία και η Μακεδονία είναι Ελλάδα».

Σε ερώτησή μας γιατί του πρότειναν την συμμετοχή του στην Συντονιστική Επιτροπή μας απάντησε. «Αυτό οφείλεται στο ψήφισμα του Δημοτικού μας Συμβουλίου, το οποίο μοιράστηκε κατά χιλιάδες στους παριστάμενους στο συλλαλητήριο, με αποτέλεσμα να μάθουν όλοι την Αργεία ρίζα της καταγωγής της Μ. Αλεξάνδρου. Η τιμή δεν ανήκει σε μένα που το εισηγήθηκα αλλά στους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας οι οποίοι και το υπερψήφισαν δίνοντάς μου την εντολή να το μοιράσω στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης».

* Αποκλειστική φωτογραφία του akromolio.gr Η αντιγραφή και χρήση είναι ελεύθερη, με την παράκληση αναφοράς της πηγής.