Οδηγίες για να μη κατεβάσουν το προφίλ σας στο FaceΒook και τον λογαριασμό σας στο Twitter

37

Το είχα διαβάσει σε μια παλιά ανάρτηση της Σοφίας Παπά και το είχα κρατήσει γιατί μου άρεσε. Το θυμήθηκα σήμερα ακούγοντας τους κορυφαίους απολογητές δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ να δικαιολογούν και να εγκωμιάζουν τα Social media για το κλείσιμο των λογαριασμών της Χρυσής Αυγής. Κάποια μάλιστα από αυτές προχώρησε ακόμη περισσότερο και παρότρυνε τα Social media να ακολουθήσουν πιο σκληρή πολιτική στην προσπάθεια εφαρμογής των αρχών της πολιτικής ορθότητας.

Έγραφε λοιπόν η Σοφία Παπά, και φοβάμαι πως είναι κοντά οι μέρες που θα επαληθευτεί:

«Απαγορεύεται να λέμε μαύροι …θα λέμε έγχρωμοι…

Θα αλλάξουμε και τα τραγούδια …Δεν θα λέμε “αραπίνες λάγνες ερωτιάρες” αλλά “έγχρωμες λάγνες ερωτιάρες….

Δεν θα λέμε “μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά αλλά “έγχρωμη είναι η νύχτα στα βουνά” κ.ο.κ..

Απαγορεύεται να λέμε γύφτοι …Θα τους λέμε ρομά…

Δεν θα λέμε πια δηλαδή “ο δωδεκάλογος του γύφτου” αλλά ο “δωδεκάλογος του ρομά”…..

Ούτε “καμαρώνει σαν γύφτικο σκερπάνι” αλλά “καμαρώνει σαν ρομά σκεπάρνι” κλπ…

Απαγορεύεται να λέμε “λαθρομετανάστες” αλλά ” παράτυποι μετανάστες” 

Δηλαδή όχι λαθρεμπόριο αλλά “παρατυποεμπόριο” …Όχι λαθρεπιβάτης αλλά “παρατυποεπιβάτης”…Όχι λαθραία ποτά και τσιγάρα αλλά “παράτυπα ποτά και τσιγάρα”…

Στο τέλος για να μην είμαστε ομοφοβικοί

θα απαγορευτούν και οι εκφράσεις “φάε να γίνεις άνδρας ” “φέρσου σαν άνδρας”, “ξηγήσου σαν άνδρας”, “στην αντρική μου τιμή” κλπ και θα λέμε… “Χτύπα σαν φτερού”…”φάε καρότα να γίνεις Γκαμπριέλα”…”φέρσου σαν αδερφή”…”ξηγήσου σαν Γαβαλάς”…”χόρεψε σαν κουνιστή”…”φιλα σαν Βαλιανάτος” κλπ… Θα απαγορευτούν κι οι κλασσικές ταινίες “Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο” ..ή “Η δε γυνή να φοβείται να άνδρα”…”ο τελευταίος άντρας” κλπ και θα οδηγηθούν οσονούπω στην πυρά…Θα μείνουν μόνο όσες έχουν αδελφές..

Ρε δε μάς παρατάνε λέω εγώ που θέλουν να γίνουν όλοι οι άντρες αδελφές κι ακίνδυνοι; Κι όλοι πια με μούσια τούμπανο Αρχιμανδρίτη, τατουάζ, σκουλαρικάκια, τεμπελιό, αραλίκι, φρεντοτσίνο, σκυλοτουρκομπαροκοτράγουδα, και αυτά όλα τα πρότυπα της νεολαίας -καμμένα από χέρι ήδη και όχι λόγω κρίσης -πού είναι μόνο για ριάλιτυ και τίποτε άλλο και πού όταν θα τα σφάζουν οι Αφγανοί στο γόνατο ούτε τότε θα παίρνουν χαμπάρι….;»

Α.ΛΗΘΙΝΟΣ