Μια φορά πρόσκοπος… πάντα πρόσκοπος!

370

Η εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιττας του 2018 την οποία πραγματοποίησε τo 1o Σύστημα Προσκόπων Άργους, έδειξε πως το προσκοπικό κίνημα έχει ζωντανέψει για τα καλά στο Άργος.

Δεκάδες παλαιοί Πρόσκοποι και Λυκόπουλα με τους γονείς τους, κατέκλυσαν τον χώρο της Αίθουσας Τέχνης «Μέγας Αλέξανδρος» το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το 1o Σύστημα Προσκόπων Άργους και οι παλαιοί πρόσκοποι του Άργους τίμησαν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και πολλούς Δημοτικούς παράγοντες για όσα έχουν προσφέρει στους προσκόπους της πόλης.

Στην εκδήλωση, η οποία έκλεισε με ένα πολύ όμορφο δρώμενο που εκτέλεσαν τα Λυκόπουλα, παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.

Διακρίναμε μεταξύ των παλαιών προσκόπων το Συνεταιριστή Σπύρο Καχριμάνη τον ασφαλιστή Θάνο Παναγόπουλο, τον Γιάννη Κουτάλη, την πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Διολίτση, Δελή, Σκούφη, Πετσέλη, Τζαβέλλα, Μπαντανά, Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου κ.α.