Η πρώτη εκδήλωση του «ΔΑΝΑΟΥ» για το νέο χρόνο και με το νέο Πρόεδρο Σωτήρη Κωτσοβό

52

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα διαλέξεων του Μεγάρου του.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου Σωτήρη Κωτσοβού και του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Συλλόγου του Άργους.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον κ. Κωνσταντίνο Π. Καράμπελα – Σγούρδα, μουσικολόγο, κριτικό μουσική, καθηγητή ανωτέρων θεωρητικών, σύνθεσης και πιάνου, Πρόεδρο Δ.Σ. των Διεθνών Μουσικών Σωματείων Gina Bachauer και C.V. Alkan-P.J.G. Zimmerman, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών, Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Μουσικής και Θεάτρου, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου C.V. Alkan-P.J.G. Zimmerman και του Πανελληνίου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα και Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο αντιπεριφεριάρχης Αργοίδος Α.Χειβιδόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σιδέρης, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Κρίγγος, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παν. ΣΚΟΥΦΗΣ, ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ Ιερέας π. Γεώργιος Σελλής και φυσικά πολύς κόσμος

Ακολούθησε συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer, του οποίου Πρόεδρος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας- Σγούρδας.

Η συναυλία πραγματοποιηθηκε σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer και με τον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.