Η ΚΕΔΑΜ άνοιξε τον Κουμπαράς Αγάπης για το μικρό Παναγιώτη

40

Θυμόμαστε όλοι το μικρό Παναγιώτη Μπούφα που διαγνώσθηκε ότι πάσχει από όγκο εγκεφάλου σύμφωνα με το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». (Αυτή την περίοδο του χορηγείται θεραπεία στο Λονδίνο στην Harley Street Clinic).

Στην υπ’ αριθμ. 104/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΑΜ, ο Πρόεδρος ο κ. Διολίτσης Πέτρος πρότεινε σε κάθε εκδήλωση που θα πραγματοποιούσε η ΚΕΔΑΜ και ο Δήμος Άργους Μυκηνών να υπάρχει ένας Κουμπαράς Αγάπης για να προσφέρει ο καθένας ότι δύναται με γενικό σκοπό την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα του παιδιού και της οικογένειας.

Έτσι, συνέβαλε από κοινού με τους Δημότες Άργους Μυκηνών και έδωσε τη δυνατότητα στο τετράχρονο αγοράκι και την οικογένειά του να συνεχίσουν τον ελπιδοφόρο αγώνα τους.

’Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.  «Σήμερα ο Κουμπαράς Αγάπης για το μικρό Παναγιώτη άνοιξε. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Πέτρος Διολίτσης και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κα Ελισάβετ Δήμα παρέδωσαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στην μητέρα του παιδιού, Ελένη Καπετάνου. Δύναμη, θετική σκέψη, αγάπη και ελπίδα είναι οι ευχές που της έδωσαν. Γιατί ο αγώνας του Παναγιώτη Μπούφα συνεχίζεται. Ας του δώσουμε τη δυνατότητα να απολαύσει τη χαρά της ζωής με ασφάλεια».