Αυγενάκης και Βορίδης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο. Παρέλαβαν το Ψήφισμα για την Μακεδονία

74

Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης και ο Βουλευτής και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης Μάκης Βορίδης (κομματικός υπεύθυνος για την Πελοπόννησο) συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, στο γραφείο του.

Τους δύο κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας συνόδευαν, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Ελέμη Αποστολοπούλου και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαλτέζος. Τους υποδέχθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, Δημοτικού Σύμβουλοι της παράταξης Καμόσου και άλλα στελέχη του κόμματος

Ο Δημήτρης Καμπόσος, πριν από κάθε άλλη συζήτηση, ενημέρωσε τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη για το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την Μακεδονία και του παρέδωσε ένα αντίτυπο. Οι κύριοι Αυγενάκης και Βορίδης ενημερώθηκαν για ζητήματα που αφορούν την περιοχή καθώς και για αυτοδιοικητικά θέματα που ταλαιπορούν τους Δήμους της χώρας, όπως χρηματοδοτήσεις, επικείμενη εφαρμογή της απλής αναλογικής κ.α.

Σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο ο Βουλευτής και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης Μάκης Βορίδης εμφανίστηκε να υποστηρίζει την γραμμή Καραμανλή.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αργολιδας Φώτη Κολεβέντη, και στις 8 το βράδυ σήμερα, θα παραστούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΟΔΕ Αργολίδας σε εκδήλωση που γίνεται στο Ναύπλιο (ΦΟΥΓΑΡΟ).