Ο άνθρωπος που έκανε γνωστό το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης καταστρέφοντας τα σχέδια του συστήματος για θάψιμο

198
Στέργιος Καλόγηρος. Ιδιοκτήτης του ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Είναι ο Στέργιος Καλόγηρος. Ιδιοκτήτης του ΒΕΡΓΙΝΑ TV που με τις λήψεις του και την απ’ ευθείας μετάδοση μετέδωσε την εικόνα της λαοθάλασσας στα πέρατα της οικουμένης, κάνοντας υπερήφανους τους Έλληνες και τρομάζοντας όλους εκείνους που προσπαθούσαν να θάψουν τα αισθήματα και την πίστη του λαού.

Ο Στέργιος Καλόγηρος, ο οποίος δεν δέχτηκε αμοιβή για ότι έκανε, είναι ο υπεύθυνος Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου που γίνεται στην Πλατεία Συντάγματος. Με αυτή του την ιδιότητα έδωσε συνεέντευξη στον ΣΚΑΪ, «στριμώχνοντας τον Αρχιεπίσκοπο
Διαβάστε τι είπε:

“Προσκαλώ τον Αρχιεπίσκοπο να έρθει να ευλογήσει το συλλαλητήριο” είπε μεταξύ άλλων ο Στέργιος Καλόγηρος, υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλαλητηρίου της Αθήνας και μέλος της συντονιστικής επιτροπής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε μία δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα και είδατε ότι οι πιστοί δεν ανταποκρίθηκαν στη δήλωσή του. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κρατήσει την ίδια στάση στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου… Θέλω να απευθύνω μία έκκληση εκ μέρους του συντονιστικού να έρθουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία μας όλοι οι Έλληνες πολίτες” σημείωσε ο κ. Καλόγηρος και πρόσθεσε:

“Πιστεύω ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη από ότι ήταν στη Θεσσαλονίκη… Στην Αθήνα ο κόσμος θα είναι περισσότερος από ένα εκατομμύριο”.