Οι δανειστές περνάνε ζάχαρη με Τσίπρα και Τσακαλώτο

19
Φαήλος Κρανιδιώτης. Πρόεδρος Νέας Δεξιάς

Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

O γνωστός αγελαδοτρόφος σαράφης, ο Ντάισελμπλουμ, με το σγουρό μαλλάκι και το χαρούμενο ύφος νυφίτσας μπροστά σε κοτέτσι, μας είπε αυτό που ήδη ψυλλιαζόμαστε. Τουτέστιν πως οι δανειστές περνάνε ζάχαρη με Τσίπρα και Τσακαλώτο. Με αυτούς «όλα είναι εύκολα» είπε ο καλός μας φίλος από τη χώρα-λακκούβα της Ευρώπης, που όμως έχει υποδειγματική γεωργία, με επιστημονική καλλιέργεια και κτηνοτροφία, αμφότερες απίστευτης απόδοσης.

Και, φυσικά, όλα είναι πιο εύκολα, διότι και υπάκουοι είναι και ελέγχουν το περιθώριο της βίας και της ανομίας. Καθότι κοντοχωριανοί με τους κουκουλοφόρους, που σηκώνουν τις κουκούλες και ανταλλάσσουν κάνα τσιγαράκι ή, ιδεολογική μεσοτοιχία γαρ, δίνουν ζάχαρη, καφέ κ.λπ., ο ένας στον άλλον κι έχουν κι έναν καραφλό γυαλάκια να εκτελεί και νομοθετικές παραγγελιές στα παιδιά. Τα νομοσχέδια περνούν σαν υπερταχείες και το αριστερό παρακράτος, που επί άλλης κυβερνήσεως θα τα έκανε γης Μαδιάμ, κάνει σιέστα. Το ξαναλέω για να εμπεδωθεί: την πιο βαρβάτη αντεργατική πολιτική την κάνουν οι τέρμα αριστεροί.

Είδα και την Αχτσιόγλου. Πριν και μετά. Πριν, με μοντγκόμερι φοιτητριούλας κι άβαφη έλεγε στις κάμερες αυτά που της έλεγε προχθές το ΠΑΜΕ. Σήμερα, μοδάτη, ψηλοτάκουνη και σπατουλαρισμένη, έχει το παγωμένο βλέμμα των εντολοδόχων εξουσιαστών και, ως καρεκλοπαθής κι αυτή, κουνάει τα χεράκια της απαξιωτικά και σφίγγει τα κραγιοναρισμένα χείλη της με το ειρωνικό μειδίαμα που έχουν όσες καβάλησαν το καλάμι με ξένες πλάτες.

Μην ανησυχείτε, πάρτε πασατέμπο. Πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι νομίζετε η μαμζέλ θα γίνει case study του πώς ο αρχιμάστορας του Σύμπαντος και η ζωή τιμωρούν την αλαζονεία. Δίπλα της, λίγο σαστισμένη, η κυρία «φάτε γεμιστά ορφανά» που τώρα έβγαλε λίγη από την περίσσεια αριστερή χολή της κατά των πολυτέκνων.

Η μανδάμ Φωτίου, που κατέπνιξε τον πόθο της για αντίσταση και έκανε πέτρα το αριστεριλίκι της και το έκρυψε, ώστε με πόνο ψυχής να διοριστεί λέκτορας στο ΕΜΠ επί Παπαδοπούλου του δικτάτορος, δεν πολυγουστάρει τους πολυτέκνους, αλλά δεν θα σας πει το γιατί. Πίσω από τα καπνογόνα της δήθεν αναλογικότερης και ευρύτερης απόδοσης επιδομάτων υπάρχει απλά αντιπάθεια. Οι πολύτεκνοι είναι συνήθως πατριώτες και θεοσεβούμενοι άνω του μέσου όρου. Αμφότερες οι ιδιότητες ανάβουν τα γλομπάκια τόσο στους αριστερούς όσο και στους γόνους, συνήθως κρατικοδίαιτους, νεοφιλελέδες. Γι’ αυτό τα λέει και τα κάνει αυτά η Φωτίου, και γι’ αυτό ο Μητσοτάκης πέρασε δυόμισι ώρες με τους ΛΟΑΤΚΙ, αλλά ούτε μισό δευτερόλεπτο με τους πολυτέκνους.

Ο κορμός της Ελλάδας, ο πυρήνας αντίστασης στον μεγαλύτερο εχθρό, την υπογεννητικότητα, είναι αντιπαθής σε όλους τους μηδενιστές, οι οποίοι θεωρούν πως αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με την εισαγωγή, διασπορά και εγκατάσταση παράνομων μεταναστών. Σύντομα, σε συνέντευξη Τύπου, θα σας παρουσιάσουμε το τι κάνουν η κυβέρνηση, μερικοί δήμοι, με πρώτο τον δήμαρχο της όζουσας αμμωνία Αθήνας, η Υπατη Αρμοστεία και οι περιβόητες ΜΚΟ. Θα τρίβετε τα μάτια σας.

Ζούμε μια ανώμαλη εποχή, περίεργη, συχνά κωμικοτραγική, όπου έχουν σηκωθεί τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι, με τη σχεδόν πλήρη λιποταξία των διανοουμένων, που είναι παλιάτσοι του συστήματος, και μια ψευτοελίτ που μαϊμουδίζει την πιο διεφθαρμένη ευρωγραφειοκρατία, έναν βρόμικο πολτό ανακυκλωμένων τροτσκιστών, κάθε είδους αριστεριστών και σαλτιμπάγκων του Σόρρος. Κρεμ ντε λα κρεμ αυτός ο απίθανος τύπος, ο Φέρχοφσταντ, ο οποίος προχθές στο προφίλ του στο facebook είχε ανεβάσει μια ομιλία του, λάβρα επίθεση κατά των κυβερνήσεων της Ουγγαρίας και της Πολωνίας, γιατί δεν υποκύπτουν στον ισλαμικό εποικισμό, δεν αφήνουν ασύδοτο το παρακράτος των ΜΚΟ και ενεργούν ως ανεξάρτητα ΄Εθνη, υπερασπιζόμενες την εθνική τους ταυτότητα, συνοχή και ασφάλεια.

Ο Ορμπαν είναι μεγάλος ηγέτης. Ντροπιάζει τον κατιμά των Βρυξελλών και τους δικούς μας κοντόσηδες, που καμώνονται την «ελίτ». Παρακολουθούσα επί ώρα το χολερικό αντιευρωπαϊκό παραλήρημά του και δεν άντεξα, τον ρώτησα δημοσίως: «Cannot Sorros pay you a better haircut and a dentist?» (Δεν μπορεί ο Σόρος να σου πληρώσει ένα καλύτερο κούρεμα κι έναν οδοντίατρο;). Αλήται Κορυδαλλιώται…

*Ο Φαήλος Κρανιδιώτης

είναι Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ