Βασίλης Μπαλάφας

Βασίλης Μπαλάφας: Η ΝΔ πρέπει να σκεφτεί σε ποιους απευθύνεται, με ποιους και με ποιο τρόπο

Γράφουνε διάφοροι άρθρα στην Κορινθία σχετικά με πρόσωπα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Υπάρχει ένας εντυπωσιακός κοινός τόπος σε όλα τα κείμενα όμως. Απουσιάζει παντελώς η πολιτική. Καμία θέση, καμία άποψη, καμία πρόταση ή αντιπαράθεση. Απλό πάλκο προσώπων τα οποία μιλούν (όταν μιλούν) αποκλειστικά για τον εαυτό τους και πλασάρουν εικόνα, χτενίσματα, ντυσίματα, χαμόγελα οδοντόκρεμας.

Στα κείμενα αυτά με εντυπωσιακό τρόπο επίσης αγνοούνται πλήρως πρόσωπα τα οποία είτε δρουν (πιθανώς και από μόνα τους) ως υποψήφιοι-ες ή πολιτευτές, είτε αποδεδειγμένα δικαιούνται να εκφράζουν τη θέλησή τους να είναι υποψήφιοι-ες. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτό μπορεί να είναι μια τακτική. Όμως, ας το σκεφτεί καλά και η ΝΔ. Αν αυτοί-ες που προαλείφονται δεν μιλούν για πολιτική, αν αγνοούνται συνεπείς και διαχρονικές προσωπικότητες, τότε σε ποιους απευθύνονται;

Τελικά, η ΝΔ πρέπει να σκεφτεί σε ποιους απευθύνεται, με ποιους και με ποιο τρόπο. Εντάξει, καλά είναι τα κειμενάκια αυτά για το “Big Brother”, το “Bar”, το “Μy Style Rocks”, αλλά ως εκεί.

(Από το Face Book του Βασίλη Μπαλάφα 15-1-2018)

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Πιστοποίηση ζωνών στο Choy Lee Fut Kung-fu

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι χειμερινές εξετάσεις  των σχολών Choy Lee Fut Άργους και Ναυπλίου, το ...