Η κατασκευή γηπέδου της ΕΠΣ Αργολίδας, η στερέωση του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου και η αποκατάσταση του Ναού της Παναγίας στον Πραστό, εντάχθηκαν στης Δημόσιες Επενδύσεις

53

Η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΕΠΣ Αργολίδας (με προϋπολογισμό 1,4 εκατομμύρια ευρώ), η στερέωση, αποκατάσταση και ανάδειξη με σκοπό την επανάχρηση του ιστορικού ναού της Παναγίας στον Πραστό, στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (με προϋπολογισμό 770.000 ευρώ) και τέλος η επείγουσα στατική αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου (με προϋπολογισμό 185.000 ευρώ), εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο ιερέας Ελευθέριος Μίχος, που ανέδειξε το πρόβλημα του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου και συνέβαλε με τις συνεχείς παρεμβάσεις του στην υιοθέτηση της ανάγκης άμεσης επίλυσης από τα όργανα της πολιτείας έγραψε για το θετικό βήμα της «κατ’ αρχήν χρηματοδότησης» στο Face Book. “Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, η οποία εξασφαλίζει τη χρηματοδότηση σε ένα μεγάλο έργο. Σε συνεργασία με όλους τους φορείς καταφέραμε, μετά από πολύ δουλειά και αλλεπάλληλες συναντήσεις να ενταχθεί το έργο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και να ξεκινήσει, ουσιαστικά, η αντίστροφη μέτρηση για την υλοποίησή του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέδραμαν στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης αυτής, τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο,τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο, την Αντιπεριφερειάρχη κα Παναγιωτοπούλου και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σαρρή”.